Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.05.2017


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ», σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ., διοργανώνει ανοικτό τουρνουά RAPID με διεθνή αξιολόγηση.

2. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (Βασ. Όλγας 285 -Θεσσαλονίκη).
3. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΒΟΛΟ:
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για μέλη και της Αακδημίας Γαλαξίας, και προσκεκλημένους σκακιστές-στριες ανεξαρτήτως φύλου ή δυναμικότητας και ηλικίας μέχρι 14 έτών κάτοχο δελτίου σκακιστή της ΕΣΟ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με αποστολή email στο saeakeam@hotmail .com (με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, το FIDE ID και το διεθνές ΕΛΟ RAPID, εφόσον υπάρχουν, καθώς και ένα τηλέφωνό επικοινωνίας) ή στο χώρο των αγώνων από τις 16:00 μέχρι τις 16:30 του Σαββάτου 27/05/2017 (χρόνο στον οποίο θα γίνονται και οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής. Όσοι δηλωθούν ή επιβεβαιώσουν εκπρόθεσμα θα μπουν στην κλήρωση του 2ου γύρου.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 2 ευρώ.
4. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό FIDE 6 γύρων. Ο χρόνος σκέψης κάθε παίκτη για όλη τη παρτίδα θα είναι 10’ με επιπρόσθετο χρόνο 3’’ για κάθε κίνηση (10’ + 3’’).
5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες θα γίνουν τo Σάββατο 27/05/2017 με έναρξη στις 16:30. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE και ειδικότερα οι κανονισμοί για το ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΚΑΚΙ (RAPID – PLAY).
6. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ: Μαυρομούστακος Σάββας
7. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση των ισοβαθμιών ισχύουν τα εξής κριτήρια: α) Το μεταξύ των ισόβαθμων τουρνουά (εφόσον έχουν αγωνισθεί όλοι μεταξύ τους). β) Buchholtz cut 1, μετά την αφαίρεση της χαμηλότερης βαθμολογίας των αντιπάλων, γ) Buchholtz, δ) Sonneborn – Berger. ε) Αριθμός νικών.
8. ΚΥΠΕΛΛΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Με κύπελλα θα βραβευθούν οι 1ος, 2ος, και 3ος της Γενικής κατάταξης καθώς και η 1η της Γενικής κατάταξης
Μετάλλια θα δοθούν στον 1ο και την 1η της κατάταξης των ειδικών (ηλικιακών) κατηγοριών κάτω των 8, 10, 12, και 14
9. ΓΕΝΙΚΑ:
Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω προκήρυξη συμπληρώνεται - λύεται από την διεύθυνση των αγώνων.
Το Δ.Σ. του Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)