Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

1ο Αξιολογημένο τουρνουά σκάκι Ιωαννίνων 2017

Κάθε Κυριακή 19/11 -17/12/2017


Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών προκηρύσσει το 1ο Αξιολογημένο τουρνουά σκάκι Ιωαννίνων 2017.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Τους αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών. Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, ώρα 11 π.μ. στον Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών, Αγίας Μαρίνας 58 (απέναντι από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο).
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν δελτίο στην ΕΣΟ.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το παράβολο συμμετοχής, για κάθε παίχτη, ορίζεται στα 10 ευρώ, το οποίο και πρέπει να κατατεθεί έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Για 2 μέλη οικογενείας και άνω που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά (π.χ. αδέρφια, γονέας-παιδί κτλ) το παράβολο μειώνεται κατά 50%. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του αθλητή στους αγώνες, το παράβολο δεν επιστρέφεται.
ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ: Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, καθώς και η πρώτη αθλήτρια του τουρνουά.
Επίσης οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης θα λάβουν το 60% των παραβόλων. Συγκεκριμένα ο πρώτος, θα λάβει το 35%, ο δεύτερος το 15% και ο τρίτος το 10%. Για την ανάδειξη των 3 πρώτων της γενικής κατάταξης, σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ, μεταξύ των ισοβαθμούντων. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα ισχύσει η άρση των ισοβαθμιών σύμφωνα με τα κριτήρια Μπούχολτζ.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Ο Διευθυντής των Αγώνων σε συνεννόηση με τον επικεφαλής διαιτητή μπορεί να αλλάξει το σύστημα των αγώνων ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετοχών.
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους 1 ώρα και 15 λεπτά για όλη την παρτίδα συν 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.
ΑΝΑΒΟΛΕΣ: Θα δοθεί αυστηρά μόνο 1 αναβολή σε κάθε παίχτη, σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος. Σε περίπτωση αναβολής η παρτίδα θα πρέπει να διεξαχθεί μέχρι την Πέμπτη της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα δοθεί για κανέναν αναβολή στον τελευταίο γύρο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:  Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Αθανάσιος Μπάσιος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Διαιτητής θα οριστεί από την ΤΕΔ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο e-mail του συλλόγου: ioa_chess_club@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον κ. Αλέξανδρο Μπενάτση τηλ: 6947627288 ή να απευθυνθείτε στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών - Αγ. Μαρίνης 58 τηλ: 2651075485 (απογεύματα).
ΓΕΝΙΚΑ: Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.
Διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται στους θεατές η φωτογράφηση των συμμετεχόντων τα πρώτα 5 λεπτά των αγώνων.
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                             ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΝΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)