Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

Σάββατο 23.12.2017


Ο Αθλητικός Μορφωτικός Όμιλος «Γαλαξίας» Θεσσαλονίκης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ράπιντ το Σάββατο 23.12 ώρα 16.00 για μικρούς και μεγάλους στους χώρους του σωματείου στις Β.Όλγας 285.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ», σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ., διοργανώνει ανοικτό τουρνουά RAPID με διεθνή αξιολόγηση.
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (Βασ. Όλγας 285 -Θεσσαλονίκη).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ:
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως φύλου ή δυναμικότητας και ηλικίας κατά προταιρεότητα μέχρι 60 συμμετοχές. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με αποστολή email στο saeakeam@hotmail.com (με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, το FIDE ID και το διεθνές ΕΛΟ RAPID, εφόσον υπάρχουν, καθώς και ένα τηλέφωνό επικοινωνίας) ή στο χώρο των αγώνων από τις 15:00 μέχρι τις 15:30 του Σαββάτου 23/12/2017 (χρόνο στον οποίο θα γίνονται και οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής). Όσοι δηλωθούν ή επιβεβαιώσουν εκπρόθεσμα θα μπουν στην κλήρωση του 2ου  γύρου. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5 ευρώ. Δεν πληρώνουν παράβολο το τρίτο ή παραπάνω μέλος της ίδιας οικογένειας.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό FIDE 6 γύρων. Ο χρόνος σκέψης κάθε παίκτη για όλη τη παρτίδα θα είναι 10’ με επιπρόσθετο χρόνο 3’’ για κάθε κίνηση (10’ + 3’’).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες θα γίνουν τo Σάββατο 23/12/2016 με έναρξη στις 16:00. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE και ειδικότερα οι κανονισμοί για το ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΚΑΚΙ (RAPID – PLAY).
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσορμπατζόγλου Βύρων. Υπεύθυνοι κληρώσεων: Μαυρομούστακος Σάββας – Ισκος Αλεξανδρος
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση των ισοβαθμιών ισχύουν τα εξής κριτήρια:  α) Το μεταξύ των ισόβαθμων τουρνουά (εφόσον έχουν αγωνισθεί όλοι μεταξύ τους). β) Buchholtz cut 1, μετά την αφαίρεση της χαμηλότερης βαθμολογίας των αντιπάλων, γ) Buchholtz, δ) Sonneborn – Berger. ε) Αριθμός νικών.
ΚΥΠΕΛΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Με κύπελλα θα βραβευθούν οι 1ος, 2ος, και 3ος της Γενικής κατάταξης καθώς και η 1η της Γενικής κατάταξης.  Μετάλλια θα δοθούν στον 1ο , 2ο , και 3ο και την 1η της κατάταξης των ειδικών (ηλικιακών) κατηγοριών κάτω των 8, 10, 12, 14 και 16 ετών (με τον όρο να συμμετέχουν τουλάχιστον έξι που να ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία).
ΓΕΝΙΚΑ: Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω προκήρυξη συμπληρώνεται – λύεται από την διεύθυνση των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)