Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ RAPID «ΚΟΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ»

2-4/4/2018
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
1. ΓΕΝΙΚΑ
Ο ΑΠΟ Κότινος Χολαργού υπό την αιγίδα της Σκακιστικής Σχολής Γαλανός, προκηρύσσει Πασχαλινό μαθητικό τουρνουά rapid για παιδιά, που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Απριλίου 2018, με ελβετικό σύστημα 12 γύρων χωρίς αξιολόγηση.

Θα πάρουν μέρος μέχρι 80 σκακιστές και σκακίστριες με βάση τη χωρίς επιφύλαξη δήλωση συμμετοχής κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των τάξεων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 2 Ομίλους δυναμικότητας Α + Β ανάλογα με την συμμετοχή και τις τάξεις των παιδιών.
Οι αγώνες θα διεξάγονται παράλληλα σε 2 χώρους.
Οι αγώνες του Α Ομίλου θα διεξάγονται στο χώρο της Σκακιστικής Σχολής Γαλανός, στην οδό Φαιδριάδων 8, Πλατεία Κυψέλης.
Οι αγώνες του Β Ομίλου θα διεξάγονται στο χώρο του ΑΠΟ Κότινος Χολαργού Σπετσών 81 β’, Κυψέλη.
Πρόκειται για 2 καινούργιους και σε άριστη κατάσταση χώρους οι οποίοι απέχουν μόλις λίγα λεπτά μεταξύ τους.
Τρόποι μετάβασης στους αγωνιστικούς χώρους: Τρόλεϊ Νο 2 & Νο 4, Λεωφορεία 022, 035 & 036 / Στάση: Πλατεία Κυψέλης
(Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού συμμετοχής παιδιών για τη δημιουργία 2 ομίλων, θα πραγματοποιηθεί μόνο ένας όμιλος ο οποίος θα λάβει μέρος στη Σκακιστική Σχολή Γαλανός).
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΑΝΑΒΟΛΕΣ
Οι αγώνες θα γίνονται σε καθημερινή βάση (4 γύροι ανά ημέρα) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Αναβολές δεν επιτρέπονται για κανένα λόγο. Οι παίκτες δικαιούνται να ζητήσουν οποτεδήποτε εξαίρεση από οποιονδήποτε γύρο.
Για οποιοδήποτε διευκρίνιση κατά την διάρκεια των αγώνων οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους διαιτητές στα τηλέφωνα 6972252954 (Βιργινία Ψωμά) και 6956021779 (Μαριάννα Παγκαλή).
Οι κληρώσεις θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: http://www.galanoschess.gr και στην ιστοσελίδα chess results.
H κλήρωση του 1ου γύρου θα αναρτηθεί την Κυριακή το βράδυ, 1 Απριλίου.
Μ.Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 1ος – 4ος Γύρος 5:00 μ.μ.
Μ.Τρίτη     3 Απριλίου 2018 5ος – 8ος Γύρος 5:00 μ.μ.
Μ.Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 9ος – 12ος Γύρος 5:00 μ.μ.
Μ.Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 Τελετή Λήξης – Απονομές 7:30 μ.μ.
3. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διευθυντής Αγώνων & υπεύθυνος οργανωτικών θεμάτων ορίζεται ο κ. Δημήτρης Γαλανός. Επικεφαλής διαιτητής η κ. Βιργινία Ψωμά και βοηθός διαιτητής η κ. Μαριάννα Παγκαλή.
4. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με χρόνο σκέψης, για κάθε παίκτη, 10 λεπτά + 3 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας.
Οι παρτίδες διέπονται από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ.
Για ό,τι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη, για μεταβολή της Προκήρυξης και για κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί, αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο διευθυντής αγώνων.
5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στον κ. Δημήτρη Γαλανό τηλεφωνικά ή με sms στο 6947544293 ή με email στο galanoschess@gmail.com μέχρι τις 17:00 την Κυριακή 1 Απριλίου. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, τάξη, σχολείο, τηλέφωνο και e-mail.
6. ΑΡΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ
Η τελική κατάταξη διαμορφώνεται σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια άρσης ισοβαθμίας: 1) Αποτελέσματα μεταξύ των ισοβάθμων 2) Sonneborn Berger, 3) Buchholz, 4) Median Buchholz, 5) Αριθμός νικών
7. ΠΑΡΑΒΟΛΑ – ΕΠΑΘΛΑ
Οι παίκτες καταβάλλουν παράβολο 20 € ενώ οι μαθητές της σχολής Γαλανός και τα αθλητικά μέλη του Κότινου 15 €. Τα παράβολα θα πληρωθούν πριν την έναρξη στο χώρο των αγώνων. Για τα αδέρφια υπάρχει 5 € έκπτωση στο παράβολο για το καθένα ξεχωριστά. Τα παράβολα διατίθενται για τα έπαθλα και τα γενικά έξοδα της διοργάνωσης.
Θα δοθούν σε κάθε όμιλο ξεχωριστά: κύπελλα & μετάλλια στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης, κύπελλο και μετάλλιο στο πρώτο κορίτσι, μετάλλια στο δεύτερο και τρίτο κορίτσι, κύπελλο και μετάλλιο στον πρώτο κάθε τάξης (Νηπιαγωγείο, Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού, Γυμνάσιο και Λύκειο), μετάλλια στους δεύτερους και τρίτους κάθε τάξης.
Δεν δικαιούται έπαθλο σκακιστής που δεν θα τερματίσει το τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)