Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τον Ιούνιο στο Πήλιο το μεγαλύτερο σκακιστικό γεγονός που έγινε ποτέ στη Θεσσαλία!!


Από 16 έως 23 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το 1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Πήλιο 2018", το μεγαλύτερο σκακιστικό τουρνουά που έγινε ποτέ στη Θεσσαλία και ένα από τα μεγαλύτερα φετινά τουρνουά στην Ελλάδα.

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στη Θεσσαλία ένα Διεθνές τουρνουά σκακιού με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων σκακιστών και αρκετών ανάμεσά τους GM και IM.
Στο τουρνουά θα μοιραστούν έπαθλα χρηματικά και μη στους πρώτους της γενικής κατάταξης και των ειδικών κατηγοριών σύμφωνα με την προκήρυξη και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι σκακιστές με δελτίο, ανεξαρτήτως ηλικίας και δυναμικότητας.
Ο Άγιος Ιωάννης βρίσκεται 55 χλμ. από την πόλη του Βόλου και 6 χλμ. από το πασίγνωστο χωριό Μούρεσι με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι ομορφότερες παραλίες του Πηλίου, με την Φακίστρα να έχει ανακηρυχτεί 7η εντυπωσιακότερη παγκοσμίως και φυσικά τα πανέμορφα ορεινά χωριά του Πηλίου που χάνονται μέσα στην πλούσια βλάστηση.
Η παραλία του Άγιου Ιωάννη μαζί με τις διπλανές παραλίες Πλάκα και Παπά Νερό είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας και συνθέτουν έναν τέλειο συνδυασμό με την ομορφιά της φύσης που απλώνεται ολόγυρά τους.
Συνδυάστε λοιπόν τις διακοπές σας με ένα πολύ ισχυρό σκακιστικό τουρνουά και περάστε μία αξέχαστη εβδομάδα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά στα τηλέφωνα 6949070319 (Περικλής Γερόπαπας) και 6972991799 (Μιχαηλίδης Ανέστης) ή στο email pelionchess@gmail.com.
Όλη η προκήρυξη των αγώνων εδώ.
Οι μέχρι τώρα συμμετοχές εμφανίζονται στο chess-results.
Eπίσημο site της διοργάνωσης: pelionchess.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)