Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

6ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID Α.Σ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Σάββατο 11-08-2018
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Το τουρνουά διοργανώνει ο Α.Σ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.).

ΧΩΡΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Καφέ - Εστιατόριο ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ, πλατεία Έξι Βρύσεων, Πολύγυρος Χαλκιδικής, Σάββατο 11-08-2018, ώρα προσέλευσης 16.30 & ώρα έναρξης 17.00.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Στο Α γκρουπ (Το τουρνουά θα αξιολογηθεί για διεθνές ΕΛΟ RAPID) θα μπορούν να μετέχουν αθλητές που διαθέτουν Fide id, όπως επίσης και αθλητές που έχουν δελτίο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Στο Β γκρουπ θα μετέχουν όσοι δεν διαθέτουν δελτίο. Για να πραγματοποιηθεί το Β’ Γκρουπ θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 6 συμμετοχές.
Παράβολο: 5 ευρώ
Το 2ο μέλος οικογένειας: 3 ευρώ, Το τρίτο (ή και παραπάνω) μέλος της ίδιας οικογένειας δεν καταβάλει παράβολο. Δεν καταβάλουν επίσης παράβολο: Oι σκακιστές με διεθνές ΕΛΟ RAPID>2200 , οι σκακίστριες με διεθνές ΕΛΟ RAPID >2000 τα ΑΜΕΑ, οι Άνεργοι και όσοι δεν έχουν δυνατότητα καταβολής.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί κέρασμα από το κατάστημα (τοστ & αναψυκτικό ή κάτι άλλο).
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Μέχρι Σάββατο, 11-08-2018, 14:00 οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στo σύνδεσμο https://goo.gl/forms/0ZYJRARUdt91g43o2 ή στη σελίδα του συλλόγου στο www.skakipoligiros.blogspot.gr, και σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής δήλωσης στα τηλέφωνα 6945 891308 Παλαιοχωρινός Παναγιώτης και 6974 200002 Κουκουμπής Κων/νος. Δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο ανώτερος αριθμός συμμετοχών των 60 ατόμων.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Ελβετικό FIDE 6 γύρων σε δύο γκρουπ με χρόνο σκέψης 12 λεπτά. Επιπρόσθετα, από την 1η κίνηση και για κάθε κίνηση προσαύξηση 3 δευτερολέπτων για κάθε παίκτη (για όλη την παρτίδα). Η επιτροπή αγώνων μπορεί να τροποποιήσει τον αριθμό των γύρων ανάλογα με τις συμμετοχές.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση των ισοβαθμιών ισχύουν τα εξής κριτήρια:
1) Αποτελέσματα μεταξύ των ισόβαθμων,
2) Κριτήριο Bucholtz -1,
3) Κριτήριο Bucholtz,
4) Κριτήριο Sonneborn-Berger και
5) Μεγαλύτερος αριθμός νικών.
ΕΠΑΘΛΑ: A’ Group: 1ος, 2ος, 3ος & 1η : Κύπελλα. Μετάλλια σε ειδικές κατηγορίες: οι τρείς πρώτοι και το πρώτο κορίτσι κάτω των 8, 10, 12, 14, 16, ο πρώτος βετεράνος S55,
Β’ Group: 1ος: Κύπελλο. Μετάλλια: 2ος, 3ος & 1η, καθώς και μία κατηγορία αρχάριων σκακιστών.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Το Δ.Σ. του ΑΣΟ Πολυγύρου.
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουμπής Κωνσταντίνος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπανάκας Κωνσταντίνος, Ζήσης Δημήτριος, Μήτσιου Δημήτριος, Παλαιοχωρινός Παναγιώτης
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Υποβάλλονται αμέσως μετά την λήξη της υπ’ όψη παρτίδας στην Επιτροπή Ενστάσεων με καταβολή παραβόλου 30 Ευρώ, το οποίο επιστρέφεται εφόσον γίνει δεκτή η ένσταση. Η Επιτροπή Ενστάσεων θα είναι τριμελής και θα οριστεί στον χώρο των αγώνων.
ΔΙΑΦΟΡΑ: Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τους αγώνες θα χρησιμοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω προκήρυξη συμπληρώνεται - λύεται από την διεύθυνση των αγώνων.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το Café – εστιατόριο «Έξι Bρύσες» βρίσκεται στο κέντρο του Πολυγύρου, ακριβώς πάνω από το ομώνυμο σύμβολο της πόλης, τις «Έξι Βρύσες», περίπου 100 μ. από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, έδρα του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου μας.
Πρόκειται για ένα όμορφο, ευρύχωρο, ισόγειο στεγασμένο κατάστημα, μέσα στα πεύκα και το πράσινο, με πολλά τραπεζοκαθίσματα στον αύλειο χώρο και δίπλα σε παιδική χαρά. Αποτελεί ιδανικό χώρο αναψυχής και ανάσα δροσιάς για μικρούς και μεγάλους, με πολύ νόστιμα φαγητά και ξεχωριστά ποτά. Γύρω από την επιχείρηση υπάρχουν πολλές θέσεις δωρεάν στάθμευσης αυτοκινήτων. Τηλ: 23710 24820.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)