Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Σκακιστική εκδήλωση στην Κόρη Τρικάλων

10-8-2018

Στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που διοργανώνονται τον Αύγουστο στην Κόρη Τρικάλων, έπεσε η ιδέα μιας εκδήλωσης με κεντρικό θέμα το σκάκι, το όμορφο αυτό πνευματικό παιχνίδι, που οξύνει τη σκέψη και προσφέρεται για ψυχαγωγία σε κάθε ηλικία.

Σε συνεργασία με τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων, το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 10 Αυγούστου και ώρα 6.30 μ. μ., στην ταβέρνα του χωριού, θα έχουν την ευκαιρία όσοι θέλουν (παιδιά και ενήλικες) να παίξουν σκάκι, να αναμετρηθούν σε αγώνα σιμουλτανέ (ένας σκακιστής εναντίον πολλών ) και να συναγωνιστούν σε ένα τουρνουά ώστε να πάρουν μια γεύση από τη πλευρά του σκακιού ως άθλημα. 
Κυρίως όμως να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα «ολυμπιακά αθλήματα» αυτών των ημερών στα χωριά μας, τα χαρτιά και το τάβλι, δίνοντας χώρο, έστω για λίγο, στον Βασιλιά των πνευματικών παιχνιδιών. 
Καλούμε όσους θέλουν να συμμετέχουν, είτε παραθεριστές, είτε απλούς επισκέπτες του χωριού, να έρθουν το απόγευμα της Παρασκευής 10/08. Ο Σύλλογος του χωριού θα τους ανταμείψει με σουβλάκια και μπύρες μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)