Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Γραφείο Τύπου ΣΟΝΦ - Ισοπαλία στο 2ο γύρο με το Κορωπί


    Aπό την τελική φάση της Α Εθνικής το 2017
    • Αποτελέσματα στο 2ο γύρο των ομαδικών πρωταθλημάτων.
    Ισοπαλία 5-5 έφερε ο ΣΟΝΦ στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΣΑΣ Κορωπίου για το  2ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής κατηγορίας που έγινε την Κυριακή 21 Γενάρη 2018.


    Ο ΣΟΝΦ προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με 3-0, στη συνέχεια όμως το Κορωπί αντέδρασε και τελικά η ομάδα της Φιλαδέλφειας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Την Κυριακή 28 Γενάρη ο ΣΟΝΦ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΣΟ "Θωμάς Γεωργίου".

    Παράλληλα στη Β τοπική κατηγορία ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης, με τον οποίο εφέτος αγωνίζονται αρκετοί σκακιστές της Φιλαδέλφειας ως δανεικοί, στην παρθενική του εμφάνιση πέτυχε ευρεία νίκη 6-2 απέναντι στην Ένωση Αρμενίων Αθλητών. Για την ιστορία και ο πρώτος επίσημος ομαδικός αγώνας του ΣΟΝΦ ήταν απέναντι στους Αρμένιους.

    Στο κύπελλο Αττικής Φιλίας, που διεξάγεται και αυτό την ίδια περίοδο ο ΣΟΝΦ έχασε εντός έδρας 2,5 - 3,5 από τον ΣΟ Χαλανδρίου.

    Εμφανίσεις του ΣΟΝΦ

    Λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί, ο σύλλογος σκοπεύει να προχωρήσει σε παραγγελία  εμφανίσεων (μπλουζάκια) της ομάδας. Όσοι σκακιστές και φίλοι του συλλόγου ενδιαφέρονται παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά μέσω email  ή των υπεθύνων του συλλόγου.

    ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
    Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

    Ασκήσεις Τακτικής

    1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)