Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη επιτυχία της Σταυρούλας Τσολακίδου στο σκακιστικό τουρνουά "2018 Saint Louis Norm Congress" - 2η στην τελική κατάταξη!!


Μεγάλη επιτυχία της Σταυρούλας Τσολακίδου (ELO 2412) στο σκακιστικό τουρνουά "2018 Saint Louis Norm Congress", καθώς μετά την ισοπαλία της με την Αμερικανίδα WGM Tatev Abrahamyan (ELO 2332) στον τελευταίο γύρο, τερμάτισε στη 2η θέση του τουρνουά με 5,5 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Παρόλο που πιέστηκε πάρα πολύ από την αντίπαλό της στον τελευταίο αγώνα, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια κατάφερε τελικά να αποσπάσει την πολυπόθητη ισοπαλία που την έφερε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Σταυρούλα που για μια ακόμη φορά απέδειξε το τεράστιο ταλέντο της και σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία σε ένα ακόμη μέρος της υφηλίου.
Το "2018 Saint Louis Norm Congress" είναι ένα δυνατό κλειστό τουρνουά νόρμας στις ΗΠΑ, όπου προσκλήθηκε, στη νόρμα GM, να αγωνιστεί η Ελληνίδα WGM του Σ.Ο. Καβάλας Σταυρούλα Τσολακίδου μαζί με 9 ακόμη ισχυρούς GM και IM από διάφορες χώρες του κόσμου.
Στην 1η θέση τερμάτισε ο Ουκρανός Pavlo Vorontsov (ELO 2548) με 6 βαθμούς σε 9 αγώνες και στην 3η θέση τερμάτισε ο Φιλιππινέζος Mark Paragua (ELO 2521) με 5 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά στην ιστοσελίδα του U.S. CHESS CHAMPS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)