Κωδικός Έκπτωσης 10%: CHESSWORDSTEN

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

40ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ BLITZ ΣΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
1. ΓΕΝΙΚΑ
Ο Σ.Ο. Παγκρατίου και ο Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής προκηρύσσουν Blitz Τουρνουά ανοιχτό για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως elo, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, με Ελβετικό σύστημα 9 γύρων. Το τουρνουά δε θα σταλεί για διεθνή αξιολόγηση.

Οι αγώνες θα διεξάγονται στο εντευκτήριο του Σ.Ο. Παγκρατίου και του Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής, στην οδό Ζηνοδότου 22, στο Παγκράτι.
Τρόποι μετάβασης στον αγωνιστικό χώρο: Τρόλλεϋ Νο 2 / Στάση: Άλσος Παγκρατίου ή Νο 11 / Στάση: Πλατεία Παγκρατίου
Λεωφορεία 732 / Στάση: Ποσειδώνας ή 203, 204, 054 / Στάση: Άλσος
Μετρό / Στάση: Ευαγγελισμός (περπάτημα 15 λεπτά)
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Δηλώσεις συμμετοχής 6:00 – 6:30 μ.μ. Ώρα έναρξης 6:30 μ.μ. Ο κάθε γύρος θα ξεκινάει αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του προηγούμενου.
3. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διευθύντρια Αγώνων ορίζεται η Επιστήμη Επιτηδείου και διαιτητής η Τάνια Καραλή.
4. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ- ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με χρόνο σκέψης, για κάθε παίκτη, (3'+2"). Οι παρτίδες διέπονται από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ. Για κάθε θέμα που τυχόν ανακύπτει και δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς, αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο διαιτητής των αγώνων.
5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να επιβεβαιωθούν στον χώρο των αγώνων με φυσική παρουσία, μέχρι τις 6:30 μ.μ.
6. ΑΡΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ
Η τελική κατάταξη διαμορφώνεται σύμφωνα με τα ακόλουθα: (α) Σύνολο βαθμών, (β) αποτέλεσμα μεταξύ ισόβαθμων παικτών (μόνο εφόσον όλοι οι ισόβαθμοι έχουνπαίξει μεταξύ τους),(γ) άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας, (δ) Μπούχολτς
7. ΠΑΡΑΒΟΛΑ -ΕΠΑΘΛΑ
Κάθε παίκτης υποχρεούται σε καταβολή παραβόλου ύψους 10 ευρώ, με εξαίρεση τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των ΣΟ Παγκρατίου-ΣΜΑΟ Καισαριανής που καταβάλλουν παράβολο 5 ευρώ. Τα παράβολα διατίθενται για τα έπαθλα και τα γενικά έξοδα της διοργάνωσης.
Έπαθλα: 1η θέση: μετάλλιο+ 30% τωνπαραβόλων, 2η θέση: μετάλλιο+ 20%των παραβόλων, 3η θέση: μετάλλιο + 10% των παραβόλων και 1η γυναίκα: μετάλλιο. Τα έπαθλα δεν μοιράζονται σε περίπτωση ισοβαθμίας αλλά δίνονται σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας.
Δηλώσεις συμμετοχής στην κα. Τάνια Καραλή (6975300614) και στον χώρο των αγώνων μέχρι τις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου