Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Προπονητικό camp με τον GM Jacob Aagaard

17-18 Ιουνίου

https://www.facebook.com/galaxiasclub/

Ο γνωστός συγγραφέας και προπονητής GM Jacob Aagaard θα επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσει ένα 2-ήμερο προπονητικό camp 6 ωρών στην Αγγλική γλώσσα στο οποίο θα εισάγει τους φιλόδοξους Έλληνες σκακιστές στο δικό του σύστημα προπόνησης το οποίο έχει χρησιμοποιήσει σε μια πλειάδα δυνατών και πολύ γνωστών ονομάτων που συνεργάζονται μαζί του, ακόμα και σε διεκδικητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Ο GM Aagaard, πρωταθλητής Μεγάλης Βρετανίας τo 2007 και Σκωτίας το 2012, είναι ένας από τους 2 ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου Quality Chess, έχει βραβευτεί με όλα τα βραβεία που μπορεί να κερδίσει ένας συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων και κατέχει τον τίτλο του Senior Fide Trainer από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού. Η σειρά βιβλίων του, «Grandmaster Preparation» έχει λάβει τιμητικότατες κριτικές παγκοσμίως πρόσφατα ολοκληρώθηκε με το τελευταίο του βιβλίο της σειράς «Thinking Inside the Box». Ένα βιβλίο που ο Aagaard το έγραφε και ξανάγραφε για χρόνια γιατί ήθελε να είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργήσει ποτέ. Πρόσφατα το παρουσίασε σε ένα γιγαντιαίο τουρ ενός μήνα στην Ινδία και Ασία και τώρα ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης!
Οι Έλληνες παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι τις βασικές αρχές πίσω από αυτή τη δουλειά που δεν έχει σκοπό να «χαϊδέψει» τα αυτιά των σκακιστών και να παρουσιάσει το παιχνίδι σαν κάτι το οποίο η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι. Δηλαδή, ούτε ένα εύκολο παιχνίδι στο οποίο μπορεί κάποιος να διαπρέψει ακολουθώντας μια εύπεπτη ακολουθία κανόνων, αλλά ούτε και κάτι χαοτικό στο οποίο οι βασικές αρχές και κανόνες έχουν πολύ μικρή αξία.
Οι θέσεις του προπονητικού camp είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Αίθουσα για το προπονητικό camp παραχωρείται ευγενικά το σωματείο ΑΜΟ «Ο Γαλαξίας».
Ημερομηνίες: 17 και 18 Ιουνίου
Ώρες (ενδεικτικές): 11: 00 – 14:00
Χώρος: Β. Όλγας 285 (ΑΜΟ «Ο Γαλαξίας»)
Επίπεδο συμμετεχόντων (ενδεικτικό): 1800 Fide Elo και πάνω
Ύλη: Σάββατο -> Calculation, Κυριακή -> Four Types of Positions
Κόστος Συμμετοχής: 60 ευρώ
Εκπτώσεις: σε φοιτητές, άνεργους, μέλη της ίδιας οικογένειας και σε αυτούς που θα επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους πριν την 6ηΙουνίου.
Προσφορά: Θα γίνει παραγγελία του βιβλίου «Thinking Inside the Box» στις 6 Ιουνίου με έκπτωση 20% (προσφορά της Quality Chess) για όσους θελήσουν να το έχουν μαζί τους κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες-λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Νίκο Ντίρλη στο email : ntirlis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)