Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2017-18

Οι Σκακιστικοί Σύλλογοι Τριανδρίας ΟΣ.ΤΡΙΑ και ΠΑΤ,  συνεχίζουν και φέτος μια πολύχρονη παράδοση καλλιέργειας του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος που λέγεται σκάκι. Βασική μας αρχή αποτελεί η πίστη στις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του ομαδικού πνεύματος και της υγιούς άμιλλας· επίσης, η βεβαιότητα ότι το σκάκι λειτουργεί για τους νέους ως ισχυρή ασπίδα προστασίας απέναντι σε διάφορους γνωστούς κινδύνους της εποχής μας.

Κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 τα μαθήματα της Ακαδημίας Σκακιού θα αρχίσουν Τρίτη στις 12 Σεπτεμβρίου. 1η συνάντηση αρχαρίων τμημάτων Σάββατο 16/9 στις 10:30 & στις 12:00.
Θα λειτουργήσουν τμήματα που απευθύνονται σε νεαρούς (και όχι μόνο!) σκακιστές όλων των ηλικιών και επιπέδων:
Τμήμα αρχαρίων Α΄: Για τα μικρότερα παιδιά (προνήπια, νήπια, και Α΄Δημοτικού) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μέχρι το τέλος του 2017.
Τμήμα αρχαρίων Β΄: Για μεγαλύτερα παιδιά (Β΄, Γ΄, Δ΄, Δημοτικού).Για παιδιά που έχουν παρακολουθήσει τμήμα αρχαρίων, αλλά και για παιδιά που πρωτοεγγράφονται σε Σκακιστική Ακαδημία έχοντας ήδη ορισμένες γνώσεις).
Γ΄ Επίπεδο: Για παιδιά Δημοτικού που έχουν παρακολουθήσει 1 ή 2 έτη διδασκαλίας και έχουν κάποια αγωνιστική εμπειρία (σχολικοί αγώνες, νεανικά πρωταθλήματα).
Δ΄ Επίπεδο: Για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με προχωρημένες γνώσεις στο σκάκι και ικανή αγωνιστική εμπειρία σε ατομικά και ομαδικά τουρνουά
Ε΄ Επίπεδο: Για έμπειρους σκακιστές Γυμνασίου και Λυκείου με πολυετή παρουσία στο άθλημα.
Τμήμα φοιτητών και ενηλίκων: Για όλους όσους αγαπούν το σκάκι και θέλουν να εμβαθύνουν στα μυστικά του.
Πληροφορίες και εγγραφές: Στο Εντευκτήριο του Συλλόγου από της 1 Σεπτεμβρίου (6:30-8:30 μμ). Σπ. Μουστακλή 1. τηλ. 2310 951581 και στα μέλη του ΔΣ: Αντώνης Παλάσκος, τηλ. 6933359648 , Βασίλης Μπετσάκος, τηλ.  6973 922616.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

  GM's Understanding - bonus-cover 2