Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Πρωτάθλημα Σκάκι Γυμνασίων-Λυκείων Νομού Ιωαννίνων

12 Νοεμβρίου 2017

Από:                                                              
Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών
Αγ. Μαρίνης 58 (Παλιό Κτηνιατρείο)
τηλ: 2651075485e-mail: ioa_chess_club@yahoo.gr


Προς:
1.    Περιφέρεια Ηπείρου
2.    Δήμο Ιωαννιτών
3.    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων
4.    Διευθυντές Γυμνασίων – Λυκείων Νομού Ιωαννίνων

Θέμα: Ενημέρωση μαθητών – εκπαιδευτικών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος  σκάκι  για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων 2017.

Καθώς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέταξε το σκάκι στα αθλήματα που καλλιεργούνται στο πλαίσιο του σχολικού αθλητισμού (αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ) στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας (επιστολή Υ.ΠΑΙ.Θ. αριθ.πρωτ. 132785/Α/Γ4, 19-9-2013), παρακαλούμε να ενημερωθούν οι μαθητές όλων των σχολικών μονάδων (Γυμνάσια - Λύκεια) του Νομού Ιωαννίνων για τη διοργάνωση πρωταθλήματος  σκάκι για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων 2017 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 11:30 π.μ. στο εντευκτήριο του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών (Αγ. Μαρίνης 58 & Κατσάρη – παλιό κτηνιατρείο). Τους αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών. 

Δικαίωμα συμμετοχής στα ατομικά πρωταθλήματα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, όλου του Νομού Ιωαννίνων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο e-mail του συλλόγου: ioa_chess_club@yahoo.gr ή στον κ. Παπαγεωργίου Ιωάννη τηλ: 6972873945.

Λόγω περιορισμού στο ανώτατο όριο των μαθητών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα προοδευτικής βαθμολογίας (ελβετικό 5 γύρων), και αναμένεται να τελειώσουν περίπου στις 14:00. Οι 3 πρώτοι νικητές κάθε τάξης του Γυμνασίου καθώς και οι 3 πρώτοι νικητές για όλο το Λύκειο θα πάρουν μετάλλια. Οι βραβεύσεις θα γίνουν 10 λεπτά μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Καλούμε το διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους διευθυντές των σχολείων να μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατά τη βράβευση και να απονείμουν τα μετάλλια στους μαθητές.

          Ο Πρόεδρος
Παπαγεωργίου Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου