Κωδικός Έκπτωσης 10%: CHESSWORDSTEN

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Σιμουλτανέ και Σκακιστική Διάλεξη με τον GM Στέλιο Χαλκιά στη Θέρμη Θεσ/νίκης

Σάββατο 5 Μαΐου 2018


Το σκακιστικό τμήμα του Α.Π.Ο Θέρμης "Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ" έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας GM κ. Χαλκιά Στέλιο το Σάββατο 5 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Θέρμης (Παραμάνα).

Στις 5 μ.μ. ο GM θα μιλήσει για την "Ωφελιμότητα του σκακιού στην παιδική ηλικία” και στη συνέχεια στις 6 μ.μ. θα δώσει αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) σε 30 σκακιέρες.
Στο σιμουλτανέ μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 16 χρονών. Λόγω περιορισμένου αριθμού σκακιέρων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ το παράβολο συμμετοχής στον αγώνα σιμουλτανέ ορίζεται στα 5 ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής για το σιμουλτανέ μπορούν να γίνουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο
https://docs.google.com/forms/d/1bAvKPSiQybkP1n3lE-G88ug-Stj4Pye9CgQMjsyqpy4/edit καθώς επίσης και στέλνοντας mail στη διεύθυνση skaki.thermaikos@gmail.com.
Για διευκρινήσεις μπορείτε να καλείται στο 6977450947 (κα. Κατσουφίδου Κωνσταντίνα) και στο 6974900721 (κ. Λιάμο Αστέριο).
Το σκακιστικό τμήμα του Α.Π.Ο Θέρμης “Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου