Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

10ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Αλίμου

Κυριακή 20 Μαΐου 2018
Την Κυριακή 20 Μαΐου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα σκάκι 2018 του Δήμου Αλίμου, με ελεύθερη συμμετοχή μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της πόλης μας, καθώς και κατοίκων Αλίμου αντίστοιχων ηλικιών.

Χώρος: το 6ο Δημοτικό Σχολείο, Αλαμάνας & Μανδηλαρά (κοντά στα εκπ/ρια Μαλλιάρα).
Ώρα προσέλευσης: 4.30 μ.μ., έναρξη 5.00 μ.μ., αναμενόμενη ώρα λήξης 8.30 μ.μ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι ενδιαφέρονται θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο email: mario2981@yahoo.gr μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαΐου, αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, σε ποιο Σχολείο είναι μαθητές (π.χ. 3ο Δημοτικό ή 5ο Γυμνάσιο, κλπ) και Τάξη.
Σύστημα Αγώνων: Κάθε μαθητής θα παίξει 5 παρτίδες με μαθητές της ίδιας με αυτόν τάξης (εξαίρεση τα Γυμνάσια-Λύκεια όπου ίσως υπάρξουν ενοποιήσεις, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών) με «ελβετικό σύστημα». Για την άρση των ισοβαθμιών κριτήρια είναι κατά σειρά τα αποτελέσματα μεταξύ των ισοβάθμων, το Bucholtz και η Βαθμολογική Πρόοδος.
Βραβεύσεις: α) Αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος. β) Στα Δημοτικά σχολεία βραβεύεται με κύπελλο ο πρώτος σε κάθε τάξη και με μετάλλιο οι δύο επόμενοι. γ) Στις υπόλοιπες κατηγορίες (Νηπιαγωγεία, Γυμνάσια, Λύκεια) οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν με μετάλλια. δ) Ειδική βράβευση (μετάλλιο) στον πρώτο κάθε κατηγορίας που δεν είναι γραμμένος (αθλητικό δελτίο) σε σκακιστικό σύλλογο. ε) Θα υπάρξει και Ομαδική Βαθμολογία για τα Δημοτικά Σχολεία και κύπελλα για τα τρία πρώτα.
Δώρα: Σε όσους διακριθούν θα δοθούν κάρτες για έναν αριθμό δωρεάν μαθημάτων στο διοργανωτή Σύλλογο!
Διοργάνωση: Σκακιστικός Όμιλος Αλίμου «ο Θουκυδίδης» (για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνά του 6959878804 & 6932312651 ή το email του soa.thoukididis@gmail.com) σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημ. Σχολείου.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και με τη χορηγία του «Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου» (ΘΟΠΑΑ) και του Δήμου Αλίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου