Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

5o Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Κυριακή 13 Μαΐου 2018


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού, η Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσουν το «5ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού».

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παντελής Ξυριδάκης : Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού
Μαρία Τρέζου: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Γεώργιος Τσιάμης: Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού»
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Κώστας Τσιάμης : Προπονητής Σκάκι , Πληροφορίες: τηλ. 6977-220309
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (25ης Μαρτίου 2, Νέο Ψυχικό).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 με ώρα έναρξης αγώνων 10.00 και λήξη στις 14.00. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων από 9.30 έως 9.45 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το σύστημα των αγώνων θα είναι το Ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 5 παρτίδες συνολικής διάρκειας 30’ λεπτών η κάθε μία (15’ για κάθε παίκτη) με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους. Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το Νηπιαγωγείο, κάθε τάξη του Δημοτικού και του Γυμνασίου και ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνάσιων και Λυκείων του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων. Επίσης μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού καθώς και αθλητές του Συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».
ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Η τελετή λήξης και απονομής των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14.30 αμέσως μετά από τους αγώνες, όπου θα βραβευθούν με ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι κάθε ομίλου και κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι, ενώ θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία σχολείων, όπου θα βραβευθεί με ΚΥΠΕΛΛΟ το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 11 Μαίου μόνο στο email: tsiamiskostas@gmail.com δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Σχολείο, έτος γέννησης, Τάξη, τηλέφωνο και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο. εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σκακιστικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)