Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

7ο Πανσχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού στο Πόρτο-Ράφτη

12&13 Μαΐου 2018
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
«ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ» ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – Δ/ΝΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ» 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο-Ράφτη /37ο χλμ Λεωφόρου Πόρτο-Ράφτη και πίσω από το βιβλιοπωλείο <<Οίδα>>

Οι αγώνες Σκακιού θα διεξαχθούν Α/ Σάββατο 12 Μαΐου 4 αγώνες με ώρα προσέλευσης 09,30΄
Β/ Κυριακή 13 Μαΐου 2018 , 3 αγώνες με ώρα προσέλευσης 10,00΄
Οι μαθητές-τριες θα χωριστούν σε 3 Ομίλους 1ος όμιλος Α΄ + Β΄+ Γ΄ Τάξεις, 2ος όμιλος Δ΄+ Ε΄+ ΣΤ΄ Τάξεις, 3ος όμιλος Γυμνάσιο —Λύκειο. Σε περίπτωση εμφάνισης μαθητών Νηπιαγωγείου, τότε αυτά θα συμμετέχουν στην Α΄ Τάξη του 1ου Ομίλου
Δικαίωμα συμμετοχής στο 6ο Πανσχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες που γνωρίζουν λίγο Σκάκι, ανεξάρτητα αν παρακολουθούν μαθήματα Σκακιού και ανεξάρτητα αν ανήκουν ή όχι στον ΄Ομιλο Σκακιού Πόρτο-Ράφτη- Μαρκόπουλου.
Επίσης, το Πρωτάθλημα είναι ΑΝΟΙΚΤΟ και για μαθητές-τριες πέρα και γύρω της περιοχής Μαρκοπούλου-Πόρτο-Ράφτη.
Οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού και θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα των 7 γύρων και η διάρκεια κάθε παρτίδας ορίζεται σε 30΄λεπτά. Στη συνέχεια, αν η παρτίδα δεν έχει τελειώσει , το αποτέλεσμα θα το κρίνει η Τεχνική Επιτροπή. Ένα επιπλέον πιόνι δεν δίνει τη νίκη, εκτός και αν αυτό προάγεται σε βασίλισσα. Ακολουθεί μικρό διάλειμμα για να γίνει η κλήρωση και παίζουμε τον 2ο γύρο.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την ώρα έναρξης
α / Στα Σχολεία
β/ στον Δ. Ρουμελιώτη τηλ. 22990-74779 και e mail rdrchess@yahoo.gr
γ/ Στον Όμιλο e mail osprmar@yahoo.com
δ/ στον κ. Αθανάσιο Λιόση τηλ. 6932-394.233, e-mail aliosis@hol.gr
ε/ στην πρόεδρο του Ομίλου Σκακιού κα Ορφανίδου Γεωργία τηλ. 6947-370.862, e-mail professional_volleyball@yahoo.com
«Έπαθλα για τους νικητές»
Για κάθε Τάξη θα υπάρχουν 4 νικητές, 1ος– 2ος– 3ος και το 1ο κορίτσι, με χρυσό, αργυρό, χάλκινο και χάλκινο αντίστοιχα. Αν μέσα στους τρεις πρώτους υπάρχει κορίτσι , τότε πρώτο κορίτσι θα είναι άλλη μαθήτρια. Επίσης, θα υπάρχουν και ειδικά έπαθλα , 3 σκακιστικά βιβλία για τον 1ο νικητή κάθε ομίλου και αντίστοιχα σκακιστικά περιοδικά για πιθανές ισοβαθμίες στις πρώτες θέσεις. Ακόμα, όλοι οι μαθητές και μαθήτριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες- ανεξάρτητα της βαθμολογίας τους- θα λάβουν Αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής.
Κριτήρια ισοβαθμίας Στην περίπτωση ισοβαθμίας 2, 3 ή και περισσότερων μαθητών-τριών στη ίδια θέση, τα κριτήρια θα είναι α/ Το μεταξύ τους αποτέλεσμα/ Η βαθμολογική πρόοδος, γ/ Νίκες με τα μαύρα.
Τα έπαθλα αθλοθετούν ο Όμιλος Σκακιού και ο Δ. Ρουμελιώτης
Η Τεχνική Επιτροπή απαρτίζεται από τους Αλιβιζάτο Αντώνη, Λιόση Αθανάσιο, Μάργα Αριστοτέλη, Ρουμελιώτη Δημήτρη, Χυτίρογλου Γιώργο , Μάργα Ελίνα και Παναγούλη Κώστα.
« Ομιλίες —Απονομές» θα ανακοινωθούν την 2η ημέρα του Σχολικού Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου