Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Σκακιστικό Φεστιβάλ Χαλανδρίου

6-7 Ιουνίου 2018

Ο ΣΟ Χαλανδρίου ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία διοργανώνοντας το 1ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Χαλανδρίου.
Πρόγραμμα :

Τετάρτη 6/6 – 18:30
Θεατρική Παρτίδα Σκάκι
Πιονομαχίες
Παρτίδες blitz
Παρτίδες blind
Πέμπτη 7/6 – 17:30
20ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων (Προκήρυξη παρακάτω)

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσουν το
20ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων
Οι αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:30 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, μπροστά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας. Ώρα προσέλευσης 17:00 – 17:20.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου και γειτονικών δήμων.
Κάθε σχολείο θα συμμετέχει με τετραμελή ομάδα συν δύο (2) αναπληρωματικούς και θα γίνουν τουλάχιστον 5 αγωνιστικοί γύροι διάρκειας τουλάχιστον 20′ ο καθένας. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών ενδέχεται να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής πλέον της μιας ομάδων για όσα σχολεία επιθυμούν. Για τη συμμετοχή των πλέον της πρώτης ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποια ομάδα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (2 για νίκη – 1 για ισοπαλία – 0 για ήττα), ανακηρύσσεται κυπελλούχος 2018, ενώ θα απονεμηθούν κύπελλα στις τρεις (3) πρώτες ομάδες και μετάλλια στα μέλη τους.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν κατά σειρά τα εξής κριτήρια:
1. Το αποτέλεσμα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων, εφόσον έχουν παίξει όλες μεταξύ τους,
2. Άθροισμα πόντων επί του συνόλου των αγώνων,
3. Buchholz,
4. Sonneborn – Berger που υπολογίζεται ως άθροισμα των πόντων των αντιπάλων (κριτήριο 22 στο swiss manager).
Επίσης θα απονεμηθούν μετάλλια στους σκακιστές με τα καλύτερα ατομικά αποτελέσματα (ποσοστό επιτυχίας με προϋπόθεση ο σκακιστής να έχει παίξει σε όλους τους γύρους ή σε έναν λιγότερο). Κάθε σχολική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει κορίτσια ή αγόρια του σχολείου που γνωρίζουν σκάκι, χωρίς ειδικούς περιορισμούς.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση halandri@halandrichess.gr , όπου θα αναφέρεται το όνομα του σχολείου, ο αριθμός των ομάδων με τις οποίες επιθυμεί να συμμετάσχει κάθε σχολείο, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του υπευθύνου και τα ονοματεπώνυμα ανά ομάδα των παιδιών που θα παίξουν.
Στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.halandrichess.gr θα μπορείτε να ελέγξετε τη λήψη της συμμετοχής σας και να βρείτε πληροφορίες για την εκδήλωση και τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε είτε με τον διευθυντή των αγώνων κ. Γεωργιάδη (6973344004), είτε με τον κ. Κοτρότσο (6976956267), είτε με τον Σ. Ο. Χαλανδρίου στο τηλ. 210.6846.693.
Με τιμή

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Β. Κοτρότσος                                                                     Σ. Σπάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου