Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

CHESS CAMP ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

24-30/7/2018
Στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου της ΧΑΝ στο Νυμφαίο Φλώρινας, θα παίξουμε σκάκι, θα ανακαλύψουμε το μαγικό βουνό, θα γνωρίσουμε το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, θα επισκεφθούμε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, και θα κάνουμε καινούργιους φίλους.

Ο ορεινός αρχοντικός βλάχικος οικισμός του Νυμφαίου, κτισμένος στις μικρές πλαγιές ενός οροπεδίου του ανατολικού Βιτσίου και σε υψόμετρο 1.356 μέτρων υπάρχει από τον 14ο αιώνα. Τη δεκαετία του 90 η ΧΑΝ δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή αρχικά με περιορισμένο αριθμό νεαρών στελεχών, ενώ σήμερα με τη λειτουργία του Ορεινού Εκπαιδευτικού μας Κέντρου (από το 1995) στην τοποθεσία Λαπούσια (έξω από τον οικισμό σε υψόμετρο 1.402 μέτρα και σε απόσταση 1,2 χλμ.) έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας συνολικά 80 παιδιών και των υπευθύνων τους.
Σ’ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, πλούσιο σε πανίδα και χλωρίδα, οι εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, σε αρμονία με τις αρχιτεκτονικές επιταγές της περιοχής, είναι έτοιμες να εξασφαλίσουν στα παιδιά τις καλύτερες συνθήκες διαμονής, δημιουργίας και διασκέδασης.
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες που αφορούν στη ζωή στην ύπαιθρο, βόλτα στο βουνό, περιβαλλοντικά παιχνίδια αλλά και επίσκεψη στον Αρκτούρο, αθλοπαιδιές και πάνω απ’ όλα ΣΚΑΚΙ, η ΧΑΝ Καλαμαριάς συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία της σε κατασκηνωτικά προγράμματα αλλά και στο Σκάκι, διοργανώνει ένα νέο κατασκηνωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους λάτρεις του αθλήματος, από τις 24-30 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου της ΧΑΝ στο Νυμφαίο Φλώρινας, για παιδιά ηλικίας 7-13 ετών.
Οι Δράσεις μας:
Γνωριμία με το Σκάκι: Ιστορία, Παιχνίδια  
Εσωτερικά Τουρνουά Συμμετεχόντων  
Τουρνουά με σκακιστικούς ομίλους της περιοχής  
Ομιλίες- Τεχνικές και κατευθύνσεις από Grand Maître  
Σεμινάρια Διαιτησίας
Τιμή συμμετοχής : 150 ευρώ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπεύθυνοι: Κωνσταντίνος Παντελίδης & Δέσποινα Ζηκοπούλου
Τηλέφωνο: 2310 454700,  2310 241007, εσωτ. 0210, 0211
Fax: 2310 451393

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου