Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

41ο Σκακιστικό Τουρνουά "Ίκαρος" 2018 - Συμπληρωματική Προκήρυξη


Οριστικοποίηση προγράμματος 
Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα τηρηθεί όπως ακριβώς είχε ανακοινωθεί με την αρχική προκήρυξη. Η ναυτιλιακή εταιρεία Hellenic Seaways, προκειμένου να διευκολυνθούν οι σκακιστές κατά την αναχώρησή τους και να μην αλλάξει το αγωνιστικό πρόγραμμα, τροποποίησε το δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Μύκονος» και, κατ΄ εξαίρεση, θα προσεγγίσει και στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου στην Κυριακή 22 Ιουλίου (άφιξη 17.00, αναχώρηση 17.20), με τελικό προορισμό τον Πειραιά.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο χώρο αγώνων στις 15.00. Από εκεί, θα μεταφερθούν οι σκακιστές και οι σκακίστριες στο λιμάνι με πούλμαν.
Εξαιρέσεις
Σκακιστής ή σκακίστρια έχει δικαίωμα να ζητήσει εξαίρεση από κάποιον γύρο του τουρνουά με την προϋπόθεση το αίτημα να γίνει πριν ορισθούν τα ζευγάρια του γύρου.
Στους δυο πρώτους γύρους σκακιστές που έχουν εξαιρεθεί παίρνουν μισό (½) βαθμό για τον γύρο που εξαιρέθηκαν. Το ανωτέρω δεν ισχύει για συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν κανονικά στον πρώτο γύρο. 
Πρόγραμμα Αγώνων Γρήγορου Σκακιού με Διεθνή Αξιολόγηση
Ατομικό Μπλιτς Προετοιμασίας:    Σάββατο   14/7,     7.00 μ.μ. 
Ατομικό Ράπιντ Ανδρών (Όπεν):     Κυριακή   15/7,     7.00 μ.μ.
Ατομικό Ράπιντ Γυναικών:              Κυριακή   15/7,     7.00 μ.μ.
Ατομικό Ράπιντ Βετεράνων:            Κυριακή   15/7,     7.00 μ.μ.
Ατομικό Ράπιντ Νέων-Νεανίδων:    Κυριακή   15/7,     7.00 μ.μ.
Ομαδικό Μεσογειακό Ράπιντ:          Κυριακή   15/7,     7.00 μ.μ.
Ατομικό Ολονύχτιο Μπλιτς:            Δευτέρα    23/7,     10.30 μ.μ.
Το πρόγραμμα των άλλων παράλληλων εκδηλώσεων (αγώνες μπλάιντ, σιμουλτανέ, Solving Show, διαλέξεις, ξεναγήσεις, σκακιστικό χοροθέατρο κ.ά.), καταρτίζεται και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου