Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Στήριξη ταλαντούχων ανήλικων σκακιστών από τον Σ.Ο. Αλίμου ”Ο Θουκυδίδης”

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Αλίμου ”Ο Θουκυδίδης” δημιουργεί τη συνεχή δράση “Μ.ΠΡΩ.Σ.” (Μικροί Πρωταγωνιστές Σκακιού) που αποσκοπεί στην στήριξη των ταλαντούχων ανήλικων σκακιστών με σκοπό την άνοδο τους στο αγωνιστικό σκάκι.

Η αρχή γίνεται με τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα 8 – 16 ετών. Για τους προκριθέντες στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δύναται να διοργανωθούν, ένα σιμουλτανέ, ένα ράπιντ τουρνουά και ένα μπλιτζ για το κάθε ένα αθλητή ξεχωριστά! Η Μ.ΠΡΩ.Σ θα διαθέσει τα καθαρά έσοδα του κάθε αγώνα στον γονέα ή κηδεμόνα του αθλητή για την κάλυψη μέρους των εξόδων του (προπονητής, συνοδός, διαμονή, μετακίνηση) που θα προκύψουν για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο ή Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018.
Η διαδικασία είναι ως εξής: Ο γονέας ή κηδεμόνας του αθλητή υποβάλει αίτηση μέσω email στο Σκακιστικό σύλλογο «Ο Θουκυδίδης» soa.thoukididis@gmail.com η οποία γίνεται αποδεκτή μόνο όταν σταλεί μετά την ανάρτηση της τελικής κατάταξης των αποτελεσμάτων του Πρωταθλήματος στο chess-results.com. Οι ημερομηνίες που κλείνονται οι δράσεις είναι από τις 15 Ιουλίου και μετά. Υπογράφεται μια φόρμα συγκατάθεσης (Συμφωνητικό) που είναι ταυτόχρονα και δήλωση αποδοχής των όρων που αναγράφονται σε αυτή.
ΠΡΟΣΟΧΗ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του κάθε email.
Ο ενδιαφερόμενος αθλητής δεν είναι απαραίτητο να δηλώσει συμμετοχή στο ράπιντ, στο μπλιτζ και στο σιμουλτανέ ούτε να παρευρίσκεται στους αγώνες. Στο Σιμουλτανέ είναι στην ευχέρειά του να συμμετάσχει στη μεριά των πολλών σκακιστών ή να κάνει ο ίδιος το σιμουλτανέ όπου σε συνεννόηση με τους διοργανωτές θα αποφασιστεί η δυναμικότητα.
Περισσότερες πληροφορίες στο email soa.thoukididis@gmail.com ή στην Σοφία Πέρρου 693 231 2651

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)