Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Εξασφάλισε μετάλλιο ο Ευγένιος Ιωαννίδης στο Ευρωπαϊκό Σκακιστικό Ατομικό Πρωτάθλημα έως 18 ετών - Φαβορί για την πρώτη θέση!!!


Ένα γύρο πριν το τέλος του Ευρωπαϊκού Ατομικού Πρωταθλήματος 2018 Νέων - Νεανίδων 8 - 18 ετών, που διεξάγεται στη Ρίγα Λετονίας, ο FM Ευγένιος Ιωαννίδης (2343 ELO), στην κατηγορία U18, φαντάζει ως ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση καθώς, ακόμη και να μην καταφέρει να κερδίσει στον τελευταίο γύρο, μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής, αφού προηγείται των συνδιεκδικητών του τίτλου με ένα βαθμό διαφορά έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς σε 8 αγώνες.

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλες τις παρτίδες του, ο Ευγένιος δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους του και ετοιμάζεται να επαναλάβει την μεγάλη του επιτυχία πριν 7 χρόνια, όταν είχε στεφθεί πάλι πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία U10.
Φυσικά έχει εξασφαλίσει ήδη ένα από τα τρία μετάλλια.
Στον 9ο και τελευταίο γύρο αντιμετωπίζει τον IM Abdulla Gadimbayli (2413 ELO) από το Αζερμπαϊτζάν.
Από τις υπόλοιπες Ελληνικές συμμετοχές η μικρή Μαριλένα Παπαδοπούλου στην κατηγορία Girls U10 βρίσκεται στην εξαιρετική 7η θέση με 6 βαθμούς σε 8 αγώνες, έχοντας πραγματοποιήσει φοβερές εμφανίσεις μέχρι τώρα επί δυνατότερων θεωρητικά αντιπάλων.
Αποτελέσματα και στατιστικά της ελληνικής αποστολής: http://chess-results.com/tnr367940.aspx?lan=1&art=25&fedb=GRE&turdet=YES&flag=30
Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων: http://chess-results.com/tnr367940.aspx?lan=1
Ζωντανές παρτίδες: http://www.eycc2018.eu/live/
Επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων: http://www.eycc2018.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

  GM's Understanding - bonus-cover 2