Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Ανοικτό Ομαδικό Τουρνουά Σκακιού Blitz στη Νίκαια Αττικής

31 Αυγούστου 2018
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/8 ΣΤΙΣ 20:00
Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 26ου Δ.Τ. Νίκαιας «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση», ο Ε.Ο.Α.Ο. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ Νίκαιας διοργανώνει Ανοικτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος».

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 5 ή 7 γύρων (ανάλογα με τις συμμετοχές) με χρόνο 3΄+2” ο κάθε παίκτης για όλη την παρτίδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ. Για την αρχική κατάταξη των ομάδων θα χρησιμοποιηθεί ο μέσος όρος blitz elo των μελών της κάθε ομάδας. Αν κάποιος παίκτης δεν έχει blitz elo, τότε θα χρησιμοποιηθεί το standard elo σύμφωνα με τους τρέχοντες πίνακες της FIDE. Οι παρτίδες θα αξιολογηθούν για διεθνές elo blitz.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 31 Αυγούστου 2018 και ώρα 22.00 (μετά το πέρας του 7ου γύρου του 26ου Δ.Τ.)
ΣΥΝΘΕΣΗ/ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 σκακιστές – στριες ανεξάρτητα από σύλλογο. Η επιλογή για την σειρά με την οποία αγωνίζονται οι σκακιστές που απαρτίζουν την κάθε ομάδα είναι ελεύθερη. Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και η σύνθεση παραμένει σταθερή. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για σκακιστές – στριες, επίσημους και ανεξάρτητους (με ή χωρίς ΕΛΟ) χωρίς παράβολο. Η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να διαλέξει όποια ονομασία επιθυμεί.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στέλιος Γιαννέλος κιν.6978595018 (what’s up – ώρες 10:00-17:00 και 22:00-01:00). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 31/8 και ώρα 21.30.
ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθoύν μετάλλια στους σκακιστές των τριών πρώτων ομάδων.
ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ: 1) O μεταξύ τους αγώνας εφόσον όλοι έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους, 2) πόντοι. 3) bucholtz
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

  GM's Understanding - bonus-cover 2