Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Σκακιστικό Τουρνουά Ράπιντ «Κράλλης Χρήστος» της δράσης "Μ.ΠΡΩ.Σ"

Κυριακή 16-09-2018

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Αλίμου "Θουκυδίδης" στα πλαίσια της δράσης "Μ.ΠΡΩ.Σ" (Μικροί Πρωταγωνιστές Σκακιού) διοργανώνει 3 όπεν τουρνουά. Ένα ράπιντ, ένα μπλιτζ, και ένα σιμουλτανέ με σκοπό να αποδώσει τα καθαρά έσοδα από τα παράβολα στον γονέα / κηδεμόνα του σκακιστή Κράλλη Χρήστου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2018 της Χαλκιδικής. Σκοπός η κάλυψη των εξόδων ή μέρους αυτών, του συνοδού και του αθλητή για την συμμετοχή του στην εν λόγω διοργάνωση.

Τουρνουά ράπιντ «Κράλλης Χρήστος» της δράσης "Μ.ΠΡΩ.Σ"
Διοργανωτής: Σκακιστικός Όμιλος Αλίμου – Πνευματικά αθλήματα "Ο Θουκυδίδης" Υποστήριξη: Σκακιστικός Σύλλογος "Κυνόσαργες"
Διεύθυνση αγώνων: Πέρρου Σοφία
Διαιτησία: Επικεφαλής – κληρώσεις: Πλευράκης Ιωάννης, Βοηθός διαιτητή: Κωστούρος Αλέξανδρος
Σύστημα: Ελβετικό 7 γύρων με διεθνή αξιολόγηση elo rapid.
Χρόνος σκέψης: Κάθε παίκτης έχει 10 λεπτά για όλη την παρτίδα και 5 δευτερόλεπτα προστιθέμενο χρόνο ανά κίνηση. Οι αγώνες γίνονται με ηλεκτρονικά χρονόμετρα (σύστημα 10’+5″).
Κριτήρια ισοβαθμίας: Ισχύουν τα εξής κριτήρια: 1) Bucholz 2) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης της 3) Παρτίδες με τα μαύρα 4) Κλήρωση.
Χώρος διεξαγωγής: Σκακιστικός Σύλλογος Αλίμου ("Ευπαλίνειο" Επαγγελματικό Λύκειο Αλίμου, αίθουσα εκδηλώσεων). Ο χώρος των αγώνων διαθέτει κλιματισμό, εξωτερικό κυλικείο με κιόσκι, τουαλέτες που βρίσκονται σε όροφο και είναι προσβάσιμες με σκάλες και μεγάλο προαύλιο.
Διεύθυνση: Πάτμου 1 & Δωδεκανήσου στον Άλιμο. Είσοδος από Πάτμου, (150μ. από το μετρό της Ηλιούπολης).
Ημερομηνία: Κυριακή 16-09-2018
Επιβεβαίωση συμμετοχών: Στο χώρο των αγώνων 17.30 – 17.45. 
Εναρξη αγώνων: 18.00
Παράβολο: 10€ στο χώρο των αγώνων, στη γραμματεία, συγχρόνως με την επιβεβαίωση της συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής: Στο email soa.thoukididis@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 6932312651 (Πέρρου Σοφία) μέχρι το Σάββατο 15-09-2018, αναφέροντας τον τίτλο του τουρνουά (rapid), ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, Fide ID, ΕΣΟ ID, Fide Rapid Rating, Σύλλογο
Δικαίωμα συμμετοχής: Ολοι οι σκακιστές ανεξαρτήτως δυναμικότητας, ηλικίας ή ένταξης τους σε σύλλογο.
Όριο συμμετοχών: Ελάχιστο 15, μέγιστο 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

  GM's Understanding - bonus-cover 2