Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ξεχωρίζουν στο Παγκόσμιο Σκακιστικό Πρωτάθλημα στη Χαλκιδική οι Αλεξιάδης Χρήστος, Αβραμίδου Αναστασία, Σπυρόπουλος Νικόλαος και Τσαρσιταλίδης Χρήστος


 

Συνεχίζεται στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων (Κ14, Κ16 και Κ18) και μέχρι στιγμής, 2 γύρους πριν το τέλος, από Ελληνικής πλευράς ξεχωρίζουν οι Αλεξιάδης Χρήστος, Αβραμίδου Αναστασία, Σπυρόπουλος Νικόλαος και Τσαρσιταλίδης Χρήστος, χωρίς να υστερούν σε εμφανίσεις και τα υπόλοιπα παιδιά της Ελληνικής αποστολής.
Ο FM Χρήστος Αλεξιάδης (Σ. Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ) με φοβερές εμφανίσεις απέναντι σε GM και IM έχει μία μόνο ήττα και απέχει μόλις 0,5 βαθμό από την πρώτη θέση της κατηγορίας Κ18.
Ο FM Νικόλαος Σπυρόπουλος (Α.Ο. "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89") και η FM Αναστασία Αβραμίδου (Ε.Ο.Α.Ο. "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ)παίζοντας επίσης εξαιρετικές παρτίδες βρίσκονται πολύ ψηλά στη βαθμολογία και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για μια θέση στο βάθρο των νικητών της κατηγορίας τους, καθώς απέχουν από αυτό  0,5 και 1 βαθμό αντίστοιχα.
Ο 10χρονος Χρήστος Τσαρσιταλίδης (Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), κλέβει τις εντυπώσεις έως τώρα με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους θεωρητικά δυνατότερους και μεγαλύτερης ηλικίας (μην ξεχνάμε ότι αγωνίζεται στην κατηγορία των 14 ετών) και, φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε μια παρά πολύ δυνατή κατηγορία, κατάφερε να αυξήσει το ELO του κατά 60 μονάδες .
Οι αγώνες είναι 11 γύρων και θα διαρκέσουν μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2018.
Οι Ελληνικές συμμετοχές και τα αποτελέσματά τους εδώ.
Επίσημο site των αγώνων: http://worldyouth2018.com/
Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων: http://chess-results.com/tnr385901.aspx?lan=1
Ζωντανές παρτίδες: http://worldyouth2018.com/live-games/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)