Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΪΣΣΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ Κ. ΦΙΛΙΝΗ

από 25 Νοεμβρίου 2018 και κάθε Κυριακή

Προκήρυξη Αγώνων
Περιγραφή : Ομαδικοί αγώνες σε 4 σκακιέρες, με σειρά εθνικού ΕΛΟ σύστημα διπλού νοκ-άουτ και εθνική αξιολόγηση παρτίδων.

Διεξαγωγή: Στην Αττική, στις έδρες των σωματείων, από 25 Νοεμβρίου 2018 και κάθε Κυριακή με ώρα έναρξης 10.30 π.μ.
Σύστημα αγώνων: Διπλό νοκ-άουτ. Οι κληρώσεις ακολουθούν το Ελβετικό σύστημα με τη διαφορά ότι επιτρέπεται οι ομάδες να συναντηθούν δύο ή περισσότερες φορές. Θα αποκλείεται κάθε ομάδα ύστερα από 4 χαμένους βαθμούς (2 ήττες ή 1 ήττα και 2 ισοπαλίες ή 4 ισοπαλίες). Αν ο αριθμός είναι μονός παίρνει bye η ομάδα που προηγείται. Μία ομάδα δεν μπορεί να πάρει bye για δεύτερη φορά, εφόσον δεν έχουν πάρει όλες οι άλλες.
Εξαίρεση: Κάθε ομάδα μπορεί να ζητήσει εξαίρεση πριν από την κλήρωση του επόμενου γύρου και χρεώνεται με απώλεια μισού βαθμού.
Χρόνος σκέψης: 90 λεπτά, με προσθήκη 30΄΄ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας.
Συνθέσεις ομάδων: Τέσσερις σκακιστές ή σκακίστριες ανεξαρτήτως ηλικίας ή εθνικότητας, με σειρά εθνικού βαθμού αξιολόγησης. Σε περίπτωση ίσου βαθμού αξιολόγησης προηγείται ο παίκτης με τον μικρότερο Α.Μ.
Κυπελλούχος: Η νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται κυπελλούχος. Για τους παίκτες της, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε τουλάχιστον 4 συναντήσεις, προβλέπονται βιβλία, καθώς και έκπτωση 50% στις δαπάνες διαμονής του διεθνούς τουρνουά «Ίκαρος 2019». Το δικαίωμα έκπτωσης δεν μεταβιβάζεται.
Κληρώσεις: Κάθε Τρίτη 7 μ.μ. στο Kaissa Cafe (Μεσογείων 12).
Διοργανωτές: Πανελλήνιος Γ.Σ., ΑΠΟ «Κότινος» Χολαργού, Σ.Ο. Ικαρίας.
Διευθυντής αγώνων: Πέτρος Κολυβάς
Επικεφαλής διαιτητής: Μαριάννα Παγκαλή
Οργανωτική Επιτροπή: Πέτρος Κολυβάς, Μαριάννα Παγκαλή, Κοσμάς Κέφαλος.
Δηλώσεις συμμετοχής: Κοσμάς Κέφαλος, τηλ. 210-9090470 (εργάσιμες ημέρες και ώρες), 6955475693, e-mail: kosmaskefalos@gmail.com και Πέτρος Κολυβάς, τηλ. 6944269621, e-mail: kotinos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)