Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

7ο Σκακιστικό Τουρνουά RAPID Σ.Ο. Κορυδαλλού

 Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού διοργανώνει το 7ο rapid Σ.Ο.Κορυδαλλού με διεθνή αξιολόγηση και πολλά έπαθλα!
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Γκούμας Ιωάννης

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κεφάλας Δημήτριος FA,
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ: Θεοδώρου Ραφαήλα-Ελένη, θα υπάρχουν και διαιτητές αίθουσας
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Κουντουριώτου 25, Κορυδαλλός, 18120, 3ος όροφος.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό Πέντε ( 5 ) ή, σε περίπτωση άνω των 33 συμμετοχών, Ελβετικό έξι (6) γύρων με διεθνή αξιολόγηση rapid. Ισχύουν οι κανονισμοί FIDE & ΕΣΟ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με φυσική παρουσία στον χώρο των αγώνων και ώρα 16:30 – 17:00.
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 17:00
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 10 λεπτά + 3 δευτερόλεπτα. Η καταγραφή των κινήσεων δεν είναι υποχρεωτική.
ΑΡΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση ισοβαθμιών σε ελβετικό τουρνουά θα χρησιμοποιηθούν κατά σειρά τα ακόλουθα κριτήρια: (α). Αποτέλεσμα του τουρνουά των ισόβαθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους), (β). Το κριτήριο Μπούχολτζ cut- 1(βαθμοί αντιπάλων πλην χαμηλότερου), (γ). Το κριτήριο Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων), (δ). Το κριτήριο Σόννεμπορν-Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα).
ΑΝΑΒΟΛΕΣ – ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ : Αναβολές δεν επιτρέπονται. Εξαιρέσεις μπορεί να γίνουν μετά από ενημέρωση του επικεφαλής διαιτητή πριν τη λήξη του προηγούμενου γύρου. Εξαιρέσεις γίνονται μέχρι τον 3ο γύρο.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται σε 5 €. Το παράβολο συμμετοχής θα κατατίθεται στον χώρο των αγώνων πριν την έναρξη.
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Υπεύθυνη για την εκδίκαση της ένστασης είναι η Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία θα είναι τριμελής. Η σύνθεση της Επιτροπής θα καθορισθεί πριν την έναρξη του τουρνουά με μέριμνα του Διευθυντή Αγώνων. Το παράβολο ένστασης ορίζεται στα 30€. Αν η ένσταση γίνει δεκτή το παράβολο επιστρέφεται, αλλιώς εκπίπτει υπέρ της διοργάνωσης.
ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ: 1ος Νικητής χρυσό μετάλλιο και βιβλίο και 50% έκπτωση στο επόμενο τουρνουά, 2ος Νικητής αργυρό μετάλλιο και σκακιστικό περιοδικό και 30% έκπτωση στο επόμενο τουρνουά, 3ος Νικητής χάλκινο μετάλλιο και σκακιστικό περιοδικό και 10% έκπτωση στο επόμενο τουρνουά , 1ος κάτω των 16 μετάλλιο, 1ος κάτω των 14 μετάλλιο, 1ος κάτω των 12 μετάλλιο, 1η νικήτρια μετάλλιο. Μετά το πέρας των γύρων θα ακολουθήσει τελετή λήξης και απονομή των επάθλων. Πιθανή ώρα τελετής 21:00.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6989650513 Θεοδώρου Ραφαήλα-Ελένη,210 4954411 Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού, δηλώνοντας όνομα, επίθετο, ημερομηνία γέννησης, (ΕΛΟ και Σωματείο αν υπάρχει), μέχρι τις 21/12 στις 21:00.
ΓΕΝΙΚΑ: Για όποιο θέμα δεν καλύπτεται από την παρούσα προκήρυξη, αρμόδια είναι η Διεύθυνση Αγώνων. Κληρώσεις, πληροφορίες και ανακοινώσεις στο Facebook: Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής υποβοήθησης (Anti-cheating measures) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες-συστάσεις της FIDE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)