Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Θριαμβευτής του 5ου OPEN Σκακιστικού Τουρνουά Αγριάς Βόλου ο νεαρός Ραφτόπουλος Εμμανουήλ


Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 06.03.2019, σε αίθουσα του valishotel, στην Αγριά, το 5ο OPEN AGRIAS, στο οποίο συμμετείχαν 25 σκακιστές και 1 σκακίστρια και ήταν ελβετικό 7 γύρων.
Νικητής, αναδείχτηκε ο νεαρός Ραφτόπουλος Εμμανουήλ της Σ.Ε. "Νικόπολη" Πρέβεζας με 6 βαθμούς, στον οποίο απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο στη γενική κατηγορία και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ18.

Δεύτερος στη γενική κατηγορία, ο πρωτοεμφανιζόμενος Μποτσιβάλης Γιώργος του Α.Ο. Αγριάς "ΑΘΛΟΣ", ο οποίος νίκησε στον τελευταίο γύρο, τον αήττητο μέχρι τότε Τζαμτζή Κώστα της Σ.Ε. Βόλου, που κατατάχτηκε τρίτος, αμφότεροι με 5,5 βαθμούς.
Δεύτερος στην κατηγορία Κ18 και 5ος στη γενική, ο Γκαβαρδίνας Αντώνης του Α.Ο. Αγριάς "ΑΘΛΟΣ" με 4,5 βαθμούς και τρίτος στην Κ18 ο Πατρίκος Δημήτρης της Σ.Ε. Βόλου με 3 βαθμούς.
Εκτός από τα μετάλλια, ο νικητής του τουρνουά, έλαβε και το δώρο του VALIS HOTEL, που ήταν 1 ολοήμερο πακέτο στο Valis Spa και περιελάμβανε:
"Χρήση εσωτερικής πισίνας με jacuzzi, χρήση γυμναστηρίου, 1 antistress massage".
Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες, πήραν το αναμνηστικό του τουρνουά, που ήταν μια α/μ φωτογραφία πορτραίτο, από τους αγώνες.
Ο Α.Ο. Αγριάς "ΑΘΛΟΣ" ευχαριστεί το VALIS HOTEL για τη φιλοξενία, τον κ. Πατρίκο Ιωάννη που ήταν ο διαιτητής του τουρνουά, τον κ. Κολοκοτρώνη Λάμπρο για την φωτογράφιση των παικτών και να συγχαίρει όλους τους  σκακιστές και τη σκακίστρια που συμμετείχαν.
Το 5ο OPEN AGRIAS, μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στο chess-results.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)