Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αποτελέσματα Rapid σκακιού 2019 Θεσσαλίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε.Σ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Στις 19 Μαΐου 2019 διεξήχθησαν στην Αγριά Βόλου, στο φιλόξενο χώρο του Λυκείου Αγριάς, το πρωτάθλημα rapid σκακιού για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Αγριάς και την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, ενώ είχαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στους άνδρες, στην πρώτη θέση Θεσσαλίας αναδείχτηκε ο Αγγελής Μιχαήλ (6β), 2ος ο Ζγουλέτας Ιωάννης (6β) και 3ος ο Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος (5,5β). Πρώτη στις γυναίκες αναδείχθηκε η Παπαρίζου Ελένη (3,5β).
Επίσης νικητές στις επιμέρους κατηγορίες, αναδείχθηκαν οι Δριστέλας Νεοκλής, Γκαβαρδίνας Αντώνιος και Τσαρσιταλίδης Χρήστος, στις θέσεις 1,2 και 3 της (Α12), ενώ αντίστοιχα τα μετάλλια της κατηγορίας (Α16) πήραν οι Κουκουβίνος Βίκτωρας, Τσαρσιταλίδης Κων/νος και Αγραφιώτης Μάριος – Εφραίμ. Αντίστοιχα στα κορίτσια πρώτες αναδείχθηκαν στην κατηγορία (Α16) η Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα και στην (Α12) η Λύκου Βασιλική.
Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας συγχαίρει το σκακιστικό τμήμα του Αθλητικού Όμιλου Αγριάς «Το Πιονάκι» και την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου για την φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση. Επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξη που παρείχε, καθώς και τους εθελοντές διαιτητές και οργανωτές.
Φωτογραφίες του τουρνουά βρίσκονται στην σελίδα μας στα social media
Πλήρη αποτελέσματα : www.chess-results.com

Το ΔΣ της ΤΕΣΣΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)