Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

1ο Online Chess GRAND PRIX «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΣΟΑ-ΠΑ Θουκυδίδης και ΣΠΑ Αθηνά

23-29/3/2020


Θα πραγματοποιούνται 6 τουρνουά (1 κάθε ημέρα) και την 7η μέρα (Κυριακή) το τελικό με τους 15 πρώτους της ειδικής βαθμολογίας. Από κάθε τουρνουά θα βαθμολογούνται οι 15 πρώτοι (15 πόντοι ο 1ος, 14 ο 2ος, 13 ο 3ος, 12 ο 4ος κ.ο) ενώ δεν θα προσμετράτε η χειρότερη επίδοση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην 15η θέση θα μπαίνουν στο τελικό όλοι οι ισόβαθμοι.

Όριο συμμετοχών: 40
Ημερομηνίες:23, 24, 25, 26, 27, 28 Μαρτίου και 29 Μαρτίου ο τελικός
Ωρα : 19:30 για όλα τα τουρνουά
Χρόνος: 5+5
Γύροι: 7
Αρχική κατάταξη: Στα 6 τουρνουά τυχαία ενώ στον τελικό με βάση την θέση της ειδικής βαθμολογίας.
Ισοβαθμίες:
α)Το αποτέλεσμα του τουρνουά των ισόβαθμων, αν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους,
β)το κριτήριο Μπούχολτς (μεταβλητό με παραμέτρους)
γ) Σόννεμπορν – Μπέργκερ
δ) περισσότερες παρτίδες μα τα μαύρα
Έπαθλα: Ο 1ος Νικητής του GRANDPRIX λαμβάνει Δώρο από τον Χορηγό www.mentorgames.gr
Διαδικασία συμμετοχής.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην διαδικτυακή πλατφόρμα chess.com
O κάθε συμμετέχων αποστέλλει στο email: athou.tournaments@gmail.com Την δήλωση συμμετοχής του που περιλαμβάνει, Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, username(chess.com) έως και μιάμιση ώρα (90 λεπτά) πριν από την έναρξη του 1 ουτουρνουά.
Οι κληρώσεις θα αναρτούνται στο chess-results.com.
Σημαντικό και απαραίτητο ο κάθε συμμετέχων να έχει διαρκή και άμεση επαφή με το email του σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Κάθε συμμετέχων θα παραλάβει στο email του πινακάκι που θα περιλαμβάνει όλους τους συμμετέχοντες με το username του καθενός. Αφού θα αναρτάται η κλήρωση στο chess – results, ο λευκός κάθε κλήρωσης πατά την επιλογή «παίξτε με ένα φίλο» και ετοιμάζει ένα βαθμολογημένο (για λόγους anticheating καθώς η πλατφόρμα ανιχνεύει τις παρτίδες και κλειδώνει τους ύποπτους) και όχι φιλικό αγώνα με χρόνο 5+5 και κάνει πρόσκληση στον αντίπαλο του επιλέγοντας το username στο σχετικό πεδίο. Μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι του πάλι ο Λευκός αποστέλλει το αποτέλεσμα μαζί με το λινκ του αγώνα στο email: athou.tournaments@gmail.com. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη του αποτελέσματος όλων των αγώνων, θα αναρτάται η κλήρωση του επόμενου γύρου στο chess – results και θα ακολουθείτε η ίδια διαδικασία πάντα από τους λευκούς για τους υπόλοιπους γύρους
Στο τέλος κάθε τουρνουά θα αποστέλλεται σε όλους τους συμμετέχοντες πίνακας με τους πόντους που έχει ο καθένας με βάση την κατάταξη του.
Πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι :
1. Δεν δύναται να μπει νέος παίκτης στα μετά του πρώτου, τουρνουά εκτός και αν στο 1ο δεν έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός (40) συμμετοχών.
2. Άμεση αποστολή του αποτελέσματος από τον Λευκό στο σχετικό email
3. Αναγνώριση και σεβασμό όλων των συμμετεχόντων στους κανόνες του ευ αγωνίζεσθε και του anticheating. Ως εκ τούτου δεν θα δεχόμαστε αλλαγή του username από όσους συμμετέχουν υπενθυμίζοντας ότι η πλατφόρμα κλειδώνει την χρήση όσων ανιχνεύονται να «κλέβουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)