Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Σκακιστικό Online Τουρνουά Σιμουλτανέ για όλες τις ηλικίες κάθε Παρασκευή!!



Η πολύ μεγάλη απήχηση του Σιμουλτανέ του ΙΜ Γιώργου Γκούμα μας οδήγησε στην απόφαση να καθιερώσουμε τη δράση αυτή, διοργανώνοντας κάθε Παρασκευή στις 20:00 αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ με ισχυρούς Έλληνες σκακιστές!

Για αυτήν την Παρασκευή, ο διακεκριμένος αθλητής θα ανακοινωθεί μέχρι το απόγευμα.
Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση:
Οι 20 θέσεις πρόκρισης θα δίνονται με 3 τρόπους.
- 10 θέσεις από 2 Open τουρνουά.
- 8 θέσεις από παιδικά τουρνουά συλλόγων.
- 2 wildcards θα δίνει ο αθλητής που πραγματοποιεί το Σιμουλτανέ στα παιδιά που έπαιξαν τις καλύτερες παρτίδες μαζί του.
* Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 20:00 θα πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα του Lichess τουρνουά Open, με τους 5 πρώτους από κάθε τουρνουά να κερδίζουν μία θέση στο Σιμουλτανέ της Παρασκευής. Απαραίτητη προϋπόθεση για κατοχύρωση της θέσης είναι ο χρήστης να έχει Lichess ΕΛΟ <2150 κατά την έναρξη του τουρνουά. Όσοι συμμετέχουν με μεγαλύτερο ΕΛΟ είναι καλοδεχούμενοι, αλλά δε θα δίνεται κάποια από τις 10 θέσεις σε αυτούς.
Τα link για τα τουρνουά αυτής της εβδομάδας:
* Κάθε σύλλογος μπορεί να πραγματοποιεί παιδικό τουρνουά μέχρι Πέμπτη πρωί (προϋπόθεση αποτελεί η ενημέρωσή μας εγκαίρως, η αναφορά στη σελίδα μας και το τουρνουά να συγκεντρώνει τουλάχιστον 10 αθλητές).
Οι 5 πρώτοι κάθε παιδικού τουρνουά θα προκρίνονται σε κλειστό τουρνουά που θα διοργανώνουμε κάθε Πέμπτη στις 18:00. Οι 8 πρώτοι του κλειστού παιδικού θα κερδίζουν θέση στο Σιμουλτανέ της επόμενης ημέρας.
Η λύση αυτή επιλέχθηκε ώστε να δώσουμε κίνητρο και δικαίωμα συμμετοχής σε όλους τους μικρούς σκακιστές ανεξαιρέτως, καθώς είναι πολλοί οι σύλλογοι που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)