Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Online διεθνής φιλικός αγώνας σκακιού Ελλάδας - Ρουμανίας

Την Τρίτη 21-4-2020 θα διεξαχθεί σπουδαίος online φιλικός αγώνας σκακιού μεταξύ Ελλάδας - Ρουμανίας στις νεανικές κατηγορίες under 18, 16, 14, 12, αγόρια και κορίτσια.

Λεπτομέρειες του αγώνα:
1) Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τις δυο ομοσπονδίες.
2) Θα διεξαχθεί στο playchess.com την Τρίτη 21/4.
3) Η επιλογή της ομάδας, θα βασιστεί σε προκριματικό τουρνουά Blitz που θα γίνει την Πέμπτη 16/4 και θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς και στις λίστες προεθνικής της ΕΣΟ.
4) Στο προκριματικό τουρνουά καλούμε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν, ασχέτως δυναμικότητας. Θέλουμε να είναι μια μεγάλη γιορτή, στο ευρύτερο πλαίσιο των online τουρνουά που διοργανώνουμε για το "Μένουμε Σπίτι".
5) Ο αγώνας θα γίνει σε 40 σκακιέρες. 5 σκακιέρες για κάθε κατηγορία under 18, 16, 14, 12, αγόρια και κορίτσια.
6) Κάθε σκακιστής/τρια θα έχει 1 αντίπαλο σε όλο το ματς, με τον οποίο θα παίξει 2 αγώνες Rapid και στη συνέχεια 4 αγώνες Blitz. Θα γίνουν δηλαδή 20 ζευγάρια, με 6 παρτίδες το καθένα (σύνολο 120 παρτίδες).
7) Θα υπάρχει συνεχής έλεγχος anti-cheating και υπογραμμίζουμε ότι τυχόν παράπτωμα θα οδηγήσει σε άμεσο μηδενισμό και αποκλεισμό. Ο αγώνας έχει φιλικό χαρακτήρα και γίνεται για έναν καλό σκοπό, καθώς και για να διασκεδάσουν και να ανταγωνιστούν οι νεαροί μας σκακιστές.
8) Οι συμμετέχοντες στο ματς αλλά και στο προκριματικό, θα κληρωθούν επίσης για την β' φάση της κλήρωσης των τουρνουά της ΕΣΟ, με έπαθλο το 3ωρο μάθημα με τον Γιάννη Παπαϊωάννου, με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν και για όλα τα άλλα τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)