Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Με τον πρωταθλητή Ελλάδας στο rapid Αλέξανδρο Παπασημακόπουλο το Σιμουλτανέ στις 24-4-2020


Ο διακεκριμένος αθλητής αυτής της εβδομάδας είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας στο rapid για το 2019 Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει 20 σκακιστές που θα προκύψουν από προκριματικούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα.

Το Open τουρνουά της Δευτέρας 20-4-2020, στο οποίο δίνονται 5 θέσεις απευθείας προκρίσεις για το σιμουλτανέ της Παρασκευής ξεκινάει στις 20:00 στην πλατφόρμα του Lichess.
*** Υπενθυμίζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος στο σιμουλτανέ με τον Πρωταθλητή Ελλάδας rapid!
Οι 20 θέσεις πρόκρισης δίνονται με 3 τρόπους:
- 10 θέσεις από 2 Open τουρνουά.
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 20:00 θα πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα του Lichess τουρνουά Open, με τους 5 πρώτους από κάθε τουρνουά να κερδίζουν μία θέση στο σιμουλτανέ της Παρασκευής. Απαραίτητη προϋπόθεση για κατοχύρωση της θέσης είναι ο χρήστης να έχει Lichess ΕΛΟ <2200 κατά την έναρξη του τουρνουά.
Τα link των τουρνουά:
- 8 θέσεις από παιδικά τουρνουά συλλόγων. Κάθε σύλλογος μπορεί να πραγματοποιεί παιδικό τουρνουά μέχρι Πέμπτη πρωί (προϋπόθεση αποτελεί η ενημέρωσή μας εγκαίρως, η αναφορά στη σελίδα μας και το τουρνουά να συγκεντρώνει τουλάχιστον 10 αθλητές). Οι 5 πρώτοι κάθε παιδικού τουρνουά θα προκρίνονται σε κλειστό τουρνουά που θα διοργανώνεται κάθε Πέμπτη στις 18:00. Οι 8 πρώτοι του κλειστού παιδικού θα κερδίζουν θέση στο Σιμουλτανέ της Παρασκευής.
- 2 wildcards, επιλεχθέντες από τον Πρωταθλητή Ελλάδας Σταμάτη Κούρκουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)