Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Νέος Ιστότοπος Συλλογικής Δράσης και Ανταλλαγής Απόψεων Ελληνικών Σκακιστικών Σωματείων!

Ένας νέος ιστότοπος συλλογικής δράσης και ανταλλαγής απόψεων Ελληνικών Σκακιστικών Σωματείων με σκοπό την αντιμετώπιση δύσκολων διαχρονικά θεμάτων δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Στέλιου Λαγάρα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου στη διεύθυνση www.chessclubs.gr.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα του Στέλιου Λαγάρα:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του σκακιστικού χώρου,
Μετά το κάλεσμα από την Γ.Γ.Α. να ενταχθούμε στο ψηφιακό μητρώο αθλητικών σωματείων και την πολύ χρήσιμη τηλε-διάσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μαρίας-Άννας Στεφανίδη και του Βασίλη Κοτρώτσου πρότεινα να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος και ενεργό forum ώστε:
- Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες να διαμοιράζονται μεταξύ μας οργανωμένα
- Όλες οι προτάσεις που καταθέταμε έως τώρα ατομικά, να συζητηθούν, ψηφιστούν και υποστηριχτούν συλλογικά, ώστε να καταθέσουμε προτάσεις στην Ε.Σ.Ο. για διαχρονικά δύσκολα θέματα όπως για παράδειγμα του προπονητή και τον τρόπο ανάδειξης μέσα από τις αντίστοιχες σχολές.
Καλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους από τα σωματεία της επικράτειας και ειδικά τα περισσότερα από εμάς που αντιμετωπίζουμε δυσκολίες απέναντι στην γραφειοκρατία, να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια, αρθρογραφώντας, μοιραζόμενοι προβλήματα και λύσεις και προτείνοντας ρεαλιστικές προτάσεις!
www.chessclubs.gr.....εγένετο!
Οποιαδήποτε πρόταση και βοήθεια για την ιστοσελίδα ευπρόσδεκτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)