Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αποτελέσματα Ατομικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος Θεσσαλίας Ανδρών - Γυναικών 2020


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5-7-2020 το Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας Ανδρών - Γυναικών 2020 που διεξήχθη στα Φάρσαλα από 3 έως 5 Ιουλίου 2020.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο Μιχάλης Αγγελής της Σ.Ε. Βόλου, 2ος ο Γιώργος Χατζηπολίτης της Σ.Ε. Βόλου και 3ος ο Νίκος Γκονέλας του Σ.Σ. Λάρισας.
Πρωταθλήτρια για 3η χρονιά αναδείχτηκε η Κωνσταντίνα Δερέκα του Α.Μ.Ο. "Ο Γαλαξίας", 2η η Ιφιγένεια Τοζάρου της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων και 3η η Έλσα Κάππα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου.
Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών 1ος ο Νεοκλής Δριστέλλας της Α.Σ.Α. Λάρισας, 2ος ο Βασίλης Γιαννόπουλος του Σ.Σ. Λάρισας, 3ος ο Μιχάλης Καραμίχος του Α.Μ.Ο. "Ο Γαλαξίας" και 1ο κορίτσι η Ευταξία Ζγουλέτα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου.
Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών 1ος ο Αντώνης Γκαβαρδίνας της Ευβοϊκής Ε.Σ., 2ος ο Χρήστος Γκαβαρδίνας της Σ.Ε. Βόλου, 3ος ο Θεοφάνης Κούκος του Γ.Σ. Φαρσάλων και 1ο κορίτσι η Ευαγγελία Σίσκου του Σ.Ο. "ΣΑΧ" Θεσ/νίκης.
Κατά την διάρκεια του τουρνουά απονεμήθηκε από την Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας στην Ακαδημία Σκακιστών Βόλου το Κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας του Τοπικού ομίλου.
Όλα τα αποτελέσματα  στο chess-results

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)