Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν τα σκακιστικά μαθήματα στις Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, Ε.Σ. Καλαμαριάς και Σ.Α. Ε.Σ.Θ «Γ. Ιωακειμίδης»




Οι ακαδημίες της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς και της Σκακιστικής Ακαδημίας Ε.Σ.Θ «Γ. Ιωακειμίδης» ξεκινούν τη λειτουργία τους για τη χρονιά 2020-2021.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν θα είναι μικρά και ομοιογενή, ενώ θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΣΟ, το οποίο έχει εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται:
Εκτός από τα τμήματα που θα λειτουργήσουν δια ζώσης, για τη φετινή χρονιά έχει προβλεφθεί και η δημιουργία σταθερών online τμημάτων, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή μαθητών που για λόγους ασφάλειας ή απόστασης δυσκολεύονται να προσέλθουν στο χώρο μας. Η επιτυχημένη εμπειρία μας από την περίοδο της καραντίνας, όπου μεγάλος αριθμός μαθητών μας συμμετείχε και εξοικειώθηκε με την online διδασκαλία και τους αγώνες, καθιστά την επιλογή της διαδικτυακής συμμετοχής μια εγγυημένη ποιοτικά πρόταση.
Ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών θα υπάρχει διάκριση σε τμήματα σκακιστικής προπαιδείας (για παιδιά ως 6 ετών), εκμάθησης σκακιού, αγωνιστικά τμήματα και τμήματα πρωταθλητισμού. Επίσης πρόκειται να λειτουργήσουν και τμήματα εκμάθησης σκακιού, αρχαρίων και προχωρημένων, για ενήλικες.
Η λειτουργία των τμημάτων πρόκειται να ξεκινήσει από τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 και θα υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων όλες τις μέρες της εβδομάδας (εκτός Κυριακής). 
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Παρακαλούμε να δηλώσετε όλες τις μέρες και ώρες που έχετε διαθέσιμες, ώστε να διευκολύνετε την προσπάθεια για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων. Άμεσα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας καλέσουμε ώστε να γνωριστούμε από κοντά και να ενταχθείτε σε ένα από τα τμήματά μας. Για όλα τα νέα μας μέλη υπάρχει η δυνατότητα της δοκιμαστικής παρακολούθησης των δύο πρώτων συναντήσεων του τμήματος.
Ανακοινώνουμε ότι επικεφαλής των προπονητικών τμημάτων των συλλόγων μας θα είναι και φέτος ο GM Θάνος Μαστροβασίλης, FIDE Trainer , μέλος της Εθνικής Ομάδας και Πρωταθλητής Ελλάδας 2018, ο οποίος θα πραγματοποιεί ανοιχτές και κλειστές προπονήσεις και θα έχει την τεχνική εποπτεία της λειτουργίας των σκακιστικών ακαδημιών. Με χαρά επίσης ανακοινώνουμε ότι φέτος θα έχει ενεργή συμμετοχή στη στήριξη των Ακαδημιών μας και ο GM Δημήτρης Μαστροβασίλης, ο οποίος διαθέτει FIDE elo 2604 (!) και στελεχώνει σταθερά τη δεύτερη σκακιέρα της Εθνικής μας Ομάδας. Την οργανωτική και παιδαγωγική ευθύνη έχει αναλάβει ο Μιμίκος Στέλιος, ψυχολόγος, ενώ η προπονητική ομάδα αποτελείται ακόμη από τους: Κλεάνθη Βαφειάδη, Παπαδημητρίου Νάσο, Δόρφανη Άρη, Μπιζόπουλο Αλέξανδρο, Μπάλλα Θανάση, Μπάλλα Κλέων, Θεμελή Γιώργο, Δρακάκη Άννα-Μαρία, Κουτσούρα Γεωργία και Νικολαΐδη Νίκο. 
Η αγωνιστική έδρα των Συλλόγων μας βρίσκεται στη διεύθυνση Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου στην Κηφισιά - Καλαμαριά. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6942680745 (απογευματινές ώρες) και 6976283524. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε μέσω email: skakistis.gr@gmail.com.
Η φετινή χρονιά της λειτουργίας των Ακαδημιών μας είναι αφιερωμένη στον φίλο, σκακιστή και προπονητή μας Φίλιππο Αναστασόπουλο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, και που με την παρουσία και το ήθος του κοσμούσε την καθημερινότητα των Συλλόγων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)