Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΛΙΟΥ


Ανακοίνωση Σκακιστικού Κύκλου Ιλίου:
Αγαπητοί γονείς,
Στο πλαίσιο των νέων μέτρων και κανονισμών λόγω του Covid-19 και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και όλων των αγαπημένων μας προσώπων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πλάνο λειτουργίας του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΛΙΟΥ.
Ο Σύλλογος θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του για όλους το Σάββατο στις 12/09/2020 όμως,
· Προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν συνωστισμό στη γραμματεία οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά υποβάλλοντας το συνημμένο έγγραφο «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΟΥ 2020» με mail στο chessilion@gmail.com έως την Τετάρτη 9/9/2020. Στη συνέχεια θα διαμορφωθούν τα τμήματα και θα ενημερωθείτε εκ νέου για τις ώρες των μαθημάτων.
· Το μάθημα θα έχει διάρκεια 45 λεπτά προκειμένου ο χώρος να απολυμαίνεται πριν από κάθε μάθημα.( Παρακαλούμε να είστε ακριβείς κατά την προσέλευση προκειμένου να διευκολύνεται και να μην διακόπτεται η ροή του μαθήματος αφού ο χρόνος θα είναι περιορισμένος.)
· Κατά την είσοδο στο σύλλογο και κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας .
· Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του συλλόγου κάθε Σάββατο ενώ τα μαθήματα της Τρίτης και της Τετάρτης θα συνεχίσουν να γίνονται διαδικτυακά. Επιθυμούμε σαφώς την επαφή με το άθλημα και το υλικό, την κοινωνική συναναστροφή , την ομαδικότητα αλλά περισσότερο επιθυμούμε την ασφάλεια όλων καθώς επίσης θέλουμε να δώσουμε και την ευκαιρία σε όσους δυσκολεύονται ή φοβούνται να συνεχίσουν την αγαπημένη τους δραστηριότητα διαδικτυακά.
Λόγω των δύσκολων και των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι αντιμετωπίζουμε να ενημερώσουμε επίσης πως το κόστος των μαθημάτων και η εγγραφή μέλους θα παραμείνει ίδιο.
Ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)