Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΑΝΘΗΣ

Η έναρξη της φετινής χρονιάς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.
Ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα υγείας όπως αυτά ορίζονται από τους θεσμούς και την ΕΣΟ, αλλά και με επιπλέον μέτρα για την προστασία των μικρών μαθητών, ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης θα λειτουργήσει με ολιγομελή τμήματα τεσσάρων-πέντε παιδιών, που θα γίνονται είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά, σε μέρες και ώρες που θα οριστούν ανάλογα με τη συμμετοχή των σκακιστών.
Για το λόγο αυτό και για να μπορέσουν να δημιουργηθούν τα τμήματα έγκαιρα παρακαλούμε μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου να επικοινωνήσετε με το σύλλογο είτε τηλεφωνικά: στο 6946908719 (Ακριτίδου Σοφία) ή στο 6944903757 (Αθανασιάδου Μαρία) από τις 13:00-15:00 το μεσημέρι είτε μέσω e-mail: chessxanthi@gmail.com. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα να αναφέρονται τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης) και στοιχεία επικοινωνίας του γονέα (ονοματεπώνυμο -τηλέφωνο).
Σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. 11479/26-05-2020 Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας οι απαιτήσεις υγιεινής και προστασίας ορίζουν ότι:
- Θα πρέπει να ελέγχουμε τη θερμοκρασία των παιδιών πριν την είσοδο στο χώρο του Συλλόγου (στο μέτωπο).
- Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους τους εισελθόντες στο χώρο των μαθημάτων.
- Θα κρατείται ονομαστικός κατάλογος εισελθόντων στον χώρο.
- Θα απολυμαίνονται τα πιόνια και η σκακιέρα πριν από κάθε μάθημα.
- Σε κάθε ώρα μαθήματος θα υπάρχει κενό της τάξεως των 20 λεπτών μεταξύ δύο προπονητικών τμημάτων και στο μεταξύ τους διάστημα τα παράθυρα / πόρτες θα παραμένουν ανοιχτά, για τον καλό αερισμό της αίθουσας.
- Θα συνίσταται συχνό καθάρισμα των χεριών των συμμετεχόντων με νερό/σαπούνι και την χρήση αντισηπτικών που θα βρίσκονται σε πολλά σημεία στους χώρους του συλλόγου.
Επιπλέον των άνωθεν, παρακαλούνται οι γονείς όπως:
1) Περιμένετε στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου, δεδομένου ότι δε θα είναι επιτρεπτή η είσοδος σας στον εσωτερικό του χώρο. 
2) Είστε ακριβείς στους χρόνους προσέλευσης και παραλαβής των παιδιών από τον χώρο των μαθημάτων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
3) Προτρέπετε τα παιδιά να κάνουν χρήση αντισηπτικού και σωστό πλύσιμο χεριών.
4) Εάν πιστεύετε ότι το παιδί ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον παρουσιάζει συμπτώματα ασθένειας, παρακαλείσθε όπως δεν προσέλθετε στους χώρους του συλλόγου. Εάν το παιδί είχε ήδη συμμετάσχει στα μαθήματα του συλλόγου και ασθένησε μετά το πέρας των μαθημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)