Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

1ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ (3/1/2021)


Τα αθλητικά σωματεία ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ “ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ”, ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΦΟΙΒΟΣ” ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ προκηρύσσουν το
1ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, τα ανωτέρω σωματεία σε συνεργασία με τον FM και εκπρόσωπο της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας chesskid.com κ. Αναστάσιο Τζούμπα έχουν την χαρά να προσφέρουν το εορταστικό Τουρνουά Σκακιστικής Φιλίας χωρίς παράβολο στους νεότερους φίλους του σκακιού.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ/ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεωνίδας Σιδηρόπουλος, Δημήτριος Κεφάλας, Αναστάσιος Δημακάκος, Γεώργιος Παναγόπουλος.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Αναστάσιος Τζούμπας.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ: Οι κληρώσεις γίνονται αυτόματα από τη πλατφόρμα chesskid.com σύμφωνα με το ελβετικό σύστημα.
ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
• Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, 15:00: Τηλεδιάσκεψη τεχνικής ενημέρωσης από τον κ. Αναστάσιο Τζούμπα σχετικά με την διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης στο τουρνουά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας chesskid.com. Σύνδεσμος τηλεδιάσκεψης μέσω gotomeeting:
• Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, 18:00: Διαδικτυακό Test Εvent: επιβεβαίωση εγγραφών στα MINI, JUNIOR, TEENS groups και στα αντίστοιχα chesskid club και προσομοίωση τουρνουά σε πραγματικές συνθήκες
• Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, 18:00: 1ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας chesskid.com σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες (MINI, JUNIOR, TEENS). Η συμμετοχή στη κλήρωση γίνεται πατώντας το κουμπί Join εντός των τελευταίων 30 λεπτών πριν από την έναρξη, σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν παρακάτω. Ακολούθως κάθε αγωνιζόμενος οφείλει να συνδεθεί πριν την έναρξη των αγώνων στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης Zoom από όπου και θα πραγματοποιηθεί η διαιτητική επίβλεψη (σχετικός σύνδεσμος και αναλυτικές οδηγίες θα αποσταλούν μέσω email).
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ FAIR PLAY:
Στη πλατφόρμα chesskid.com εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες FAIR PLAY, τους οποίους μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικά στον σύνδεσμο https://support.chesskid.com/.../589-fair-play-on... . Παράλληλα, θα υπάρχει διαιτητική επίβλεψη μέσω τηλεδιάσκεψης (πλατφόρμα Zoom).
• Ο κάθε σκακιστής/σκακίστρια κατά τη διάρκεια της παρτίδας θα πρέπει να βρίσκεται μόνος του.
• Στο δωμάτιο δε θα υπάρχει άλλη ηλεκτρονική συσκευή εκτός από αυτή που θα χρησιμοποιεί για την παρτίδα.
• Κατά τη διάρκεια της παρτίδας στον υπολογιστή θα εκτελείται μόνο το zoom και μια καρτέλα του browser για το chesskid.com .
• Η σταθερότητα σύνδεσης του κάθε παίκτη είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.
• Προτείνεται η ενσύρματη τοπική δικτύωση του υπολογιστή για σύνδεση στο διαδίκτυο (καλώδιο Ethernet).
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 7 λεπτά + 7 δευτερόλεπτα/κίνηση για κάθε παίκτη.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Όλοι οι σκακιστές κάτω των 18 ετών (ημερομηνία γέννησης 1/1/2002 και έπειτα), ανεξαρτήτως Elo ή κατοχής αθλητικού δελτίου. Δεν προβλέπεται ανώτατο όριο συμμετοχών. Επιτρέπονται συμμετοχές από όλη την ελληνική επικράτεια. Προϋπόθεση η έγκαιρη εγγραφή στα chesskid group του τουρνουά σύμφωνα με τις οδηγίες της παρούσας προκήρυξης.
ΕΠΑΘΛΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Οι συμμετέχοντες θα κατανεμηθούν σε 3 κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία τους: α) MINI 6-9 ετών, β) JUNIOR 10-12 ετών και γ) TEENS 13-18 ετών. Θα απονεμηθούν μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας. Τα μετάλλια θα δοθούν διά ζώσης, μετά το πέρας της απαγόρευσης μετακίνησης σε όλη την επικράτεια, είτε θα αποσταλούν ταχυδρομικά μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή για τους συμμετέχοντες εκτός Αττικής.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Εφαρμόζονται τα κριτήρια ισοβαθμίας της πλατφόρμας chesskid.com.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ/ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Λεωνίδας Σιδηρόπουλος: 6940185736
Αναστάσιος Δημακάκος: 6986017953
Δημήτρης Κεφάλας: 6970342182
Αναστάσιος Τζούμπας: at@tzoumpaschesslab.gr , 6940460097
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο email foivospeiraia@yahoo.com επισυνάπτοντας τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, chesskid username, email (το oπoίο έχει χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή στο chesskid.com), σχολείο, τάξη, αθλητικός σύλλογος (εάν υπάρχει), κινητό τηλέφωνο γονέα ή κηδεμόνα καθώς και σταθερό τηλέφωνο (εάν υπάρχει- για επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης την ημέρα των αγώνων). Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12:00. Οι οδηγίες εγγραφής στο chesskid.com group του τουρνουά και συμμετοχής στη κλήρωση ακολουθούν παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)