Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

1ο SUMMER COOL OPEN GRAND PRIX CHESS TOURNAMENT ΦΛΟΓΗΤΑ 2021 (27-6-2021)


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» και ο ΕΣΟ ΠΑΠΑΦΗ «ΧΡΟΝΙΚΟ» σε συνεργασία με την ΕΣΣΘ-Χ, και με την ευγενική προσφορά του χώρου του Beach Bar GAIA στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, διοργανώνει Grand Prix Chess Tournament δίπλα στο κύμα.
2. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: BEACH BAR GAIA, Παραλία Νέων Φλογητών Χαλκιδικής.
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ΝΕΟΙ έως 99 ετών που θέλουν να παίξουν σκάκι μετά από μία βουτιά στη θάλασσα
Το τουρνουά αποτελείται από 2 Rapid και ένα Open Διεθνές. Για τη συμμετοχή στο Διεθνές απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή σε ένα από τα δύο Rapid.
Η τελική βαθμολογία θα είναι αποτέλεσμα της καλύτερης βαθμολογίας στο ένα εκ των δύο Rapid συν αυτής του Διεθνούς Τουρνουά.
4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΑ: Δηλώσεις συμμετοχής στο email: white.tower.chess@gmail.com μέχρι το Σάββατο 10.00μ.μ., όπου θα αναγράφεται όνομα, ΑΜ ΕΣΟ και FIDE ID.
Το δικαίωμα συμμετοχής (παράβολο) ορίζεται στα 10 ευρώ για τον κάθε συμμετέχοντα. 3o μέλος της ίδιας οικογένειας και ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ.
5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: 1Ο RAPID - ΚΥΡΙΑΚΗ 27/06/2021 - ώρα έναρξης 1ου γύρου στις 11:00. Επιβεβαίωση συμμετοχών έως τις 10:30.
6. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες Rapid θα γίνουν με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και με χρόνο σκέψης 10’ + 3’’ για τον κάθε παίχτη. Ισχύουν οι κανονισμοί RAPID της FIDE.
Για το Διεθνές Open θα βγει σχετική προκήρυξη.
7. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ:
α) Τα μεταξύ των ισόβαθμων αποτελέσματα (εφόσον έχουν παίξει μεταξύ τους).
β) Buchholz
γ) Sonneborn-Berger
8. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ: 200 ευρώ στον νικητή του Grand Prix. Συνολικά έπαθλα Διεθνούς Τουρνουά 1200 ευρώ. 1ος Κύπελλο, 2ος μετάλλιο, 3ος μετάλλιο.
Θα βραβευτούν οι ηλικιακές κατηγορίες <12 και <8 ως εξής: 1ος, 2ος, 3ος μετάλλιο, 1ο κορίτσι μετάλλιο.
9. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Τα Δ.Σ. των Σωματείων.
10. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαγογιάννης Στυλιανός
11. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ: Φρεγγίδης Νικόλαος
12. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ: Φρεγγίδης Νικόλαος (6970108804) / Κωνσταντινίδης Μιχάλης (6958614988)
13. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΣΟ
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα όσα ρητά ορίζονται στο ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΣΟ, όπως έχει αναρτηθεί.
ΓΙΑ ΤΟ RAPID ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27/6/2021 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ SELF-TEST (ΕΝΤΟΣ 24ΩΡΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΟ
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΕΣΟ, συνιστάται αποχή από τους αγώνες σε όσους είχαν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID -19 (πυρετός, βήχας, μυαλγίες, αίσθημα κόπωσης) τις τελευταίες 14 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων και σε όσους ήρθαν σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID -19 τις τελευταίες 14 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταναλώνουν ατομικά ποτά (νερό, αναψυκτικά) με την προϋπόθεση ότι θα μεριμνούν για την απομάκρυνση των προσωπικών απορριμμάτων τους μετά τη λήξη του γύρου.
Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΕΣΟ, δεν επιτρέπονται θεατές στους αγώνες. Η είσοδος σε γονείς και συνοδούς δεν επιτρέπεται με εξαίρεση τους συνοδούς ΑΜΕΑ. Επιπλέον για την αποφυγή συνωστισμού στον περιβάλλοντα χώρο, συνιστάται κάθε αθλητής – αθλήτρια να συνοδεύεται το πολύ από ένα συνοδό
14. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα εκδοθεί συμπληρωματική προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)