Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Νεανικό Τουρνουά Ράπιντ στη Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου "Αργοναύτης" (26-6-2021)


Ανακοίνωση Σκακιστικής Ακαδημίας Κορίνθου "Αργοναύτης":
Η ώρα της καλοκαιρινής γιορτής του Αργοναύτη έφτασε!!!!!
Σας περιμένουμε όλους αυτό το Σάββατο στις 10:30 π.μ. στην έδρα του Αργοναύτη στην καλοκαιρινή γιορτή μας. Η ώρα προσέλευσης μπορεί να είναι και νωρίτερα για όποιον το επιθυμεί.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει το καθιερωμένο τουρνουά Ράπιντ που θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 14:00 με την συμμετοχή όλων των παιδιών. Στις 14:00 θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές του καλοκαιρινού μας τουρνουά αλλά και των τουρνουά που διεξήχθησαν καθ'όλη την δύσκολη αυτή χρονιά. Το πέρας της εκδήλωσης αναμένεται γύρω στις 14:30-15:00.
Λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας και του αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΕΣΟ παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω
α) Τα παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να φέρουν πρόσφατο (εντός 24 ωρών) αρνητικό αποτέλεσμα self test.
β) Λόγω των περιορισμών χώρου τα μεγαλύτερα παιδιά θα παίξουν στις επάνω αίθουσες (εάν κριθεί απαραίτητο βάση των συμμετοχών).
γ) Κατά την διάρκεια των αγώνων η παρουσία των γονιών δεν είναι απαραίτητη εντός του κτιρίου. Θα θέλαμε όμως το δυνατό σας χειροκρότημα κατά την διάρκεια των απονομών. Όσοι επιθυμείτε θα μπορείτε να παραμείνετε στον προαύλιο χώρο του συλλόγου.
δ) Η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους θα είναι υποχρεωτική. Η συνηθισμένη χειραψία των αθλητών πριν και μετά την παρτίδα πλέον έχει καταργηθεί. Η χρήση αντισηπτικού συνίσταται από όλους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Επαρκής ποσότητα αντισηπτικών θα υπάρχει σε όλες τις αίθουσες.
ε) Εάν κάποιος/α έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα COVID-19 πρόσφατα ή παρουσιάζει συμπτώματα παρακαλούμε όπως απέχει από την εκδήλωση.
στ) Μετά το πέρας των παρτίδων και μέχρι την έναρξη του επόμενου γύρου τα παιδιά θα παραμένουν στον προαύλιο χώρο του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)