Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

1ο ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ «ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ (16-7-2021)


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο Σκακιστικός Όμιλος Αλίμου «Ο Θουκυδίδης» διοργανώνει το 1ο νεανικό ράπιντ τουρνουά που θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους. Α όμιλος με αξιολόγηση ΕΛΟ ράπιντ για παιδιά με δελτίο αθλητή και Β όμιλος αναπτυξιακός για παιδιά χωρίς δελτίο αθλητή.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα αγώνων του συλλόγου και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν και έχουν οριστεί από την Ε.Σ.Ο. και την Γ.Γ.Α., μπορεί να υποδεχθεί 48 αθλητές.
Ημέρα και ώρα: Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στις 18:30. Επιβεβαίωση συμμετοχών ως 18:15
Γύροι: 5 ή 6 ανάλογα με την συμμετοχή σε κάθε όμιλο
Χρόνος σκέψης: 7 λεπτά + 3 δευτ./κίνηση
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Αποτέλεσμα μεταξύ των ισόβαθμων (αν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους). 2) Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων). 3) Το κριτήριο ΣόννεμπορνΜπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα). 4) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης της Έπαθλα: Μετάλλια για τους 3 πρώτους σε κάθε όμιλο. Δωροεπιταγή για τον 1ο κάθε ομίλου.
Επικεφαλής διαιτητής: Πλευράκης Γιάννης
Διαιτητές: Αποστόλου Νίκος και Φωτόπουλος Παναγιώτης
Δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 01/01/2005 και μετά.
Παράβολο συμμετοχής: 10 ευρώ. 7 ευρώ για τα μέλη και αθλητές του Σ.Ο.Α «Ο Θουκυδίδης»
Διεύθυνση: Πάτμου 1 & Δωδεκανήσου στον Άλιμο. Είσοδος από Πάτμου έναντι του αριθμού 12. 150 μέτρα από το σταθμό μετρό της Ηλιούπολης έξοδος Λ. Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα.
Δηλώσεις συμμετοχής: Στο email soa.thoukididis@gmail.com αναφέροντας τον όμιλο που επιθυμείτε να αγωνιστείτε, ονοματεπώνυμο αθλητή, κινητό τηλέφωνο συνοδού, αριθμό μητρώου ΕΣΟ και FIDE (για τον Α όμιλο). Κάθε μέιλ θα απαντάτε με τον αύξοντα αριθμό συμμετοχής, ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παράκληση στους συμμετέχοντες να μας ενημερώσετε σε περίπτωση μη προσέλευσης ώστε να αναπληρωθεί η συμμετοχή από τυχόν επιλαχόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)