Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

1rst Rapid Chess Tournament Kotinos 2021 (26-9-2021)


Διοργανωτής: ΑΠΟ ΚΟΤΙΝΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Επικεφαλής Διαιτήτρια: Παγκαλή Μαριάννα (FIDE ID: 4214250)
Διευθυντής Αγώνων: Σταματάκος Δημήτρης
Χώρος Αγώνων: Εντευκτήριο ΑΠΟ ΚΟΤΙΝΟΥ, Σπετσών 81Α, Κυψέλη
Σύστημα Αγώνων: Ελβετικό Rapid 5 γύρων με διεθνή αξιολόγηση ELO Rapid. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με αυτό, μεταξύ άλλων, οι παίκτες οφείλουν να έχουν τη δική τους ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, την οποία θα φορούν καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν όλοι με δελτίο στην ΕΣΟ εμβολιασμένοι ή έχοντες πιστοποιητικό νόσησης ή με rapid τεστ εντός 48 ωρών ή οι μέχρι 17 ετών με self test που διενεργείται παρουσία των διοργανωτών.
ΟΡΙΟ ΑΤΟΜΩΝ: 21
Δηλώσεις Συμμετοχής / Επιβεβαίωση Συμμετοχών: 10:30-11:00.
Έναρξης 1ου Γύρου: 11:00 (Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου).
Χρόνος Σκέψης: 10 λεπτά + 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση, από την 1η κίνηση, για κάθε παίκτη.
Κανονισμοί: Ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί σκακιού της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) και της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE).
Παράβολο Συμμετοχής: Γενικό παράβολο: 3€.
Κριτήρια Ισοβαθμίας: 1. Buchholz (πλήθος βαθμών των αντιπάλων), , 2. Μedian Buchholz (πλήθος βαθμών των αντιπάλων, πλην του χαμηλότερου και του υψηλότερου). 3. Αποτέλεσμα μεταξύ των ισοβάθμων (με την προϋπόθεση ότι έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους).
Ενστάσεις: Ενάντια σε απόφαση της Επικεφαλής Διαιτητή, ασκείται έγγραφη ένσταση, βάση των κανονισμών της ΕΣΟ και της FIDE, η οποία παραδίδεται με καταβολή παράβολου 10€, αμέσως μετά τη λήξη του γύρου. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος από την επιτροπή ενστάσεων, έστω και μερικώς, το παράβολο επιστρέφεται.
Έπαθλα: Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στους 3 πρώτους της τελικής κατάταξης.
Ειδικοί Κανονισμοί: Για ζητήματα που δεν προβλέπονται από την παρούσα προκήρυξη, η Επικεφαλής διαιτήτρια είναι αρμόδια για την εφαρμογή των κανονισμών. Διατηρεί, επίσης, το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος, σε περίπτωση ανάγκης.
Τελική Βαθμολογία / Αποτελέσματα / Συμμετοχές: http://www.chess–results.com
Πληροφορίες: Μαριάννα Παγκαλή: 6956021779
Λόγω του περιορισμένου αριθμού παιχτών, που θα μπορέσει να δεχτεί ο χώρος, βάσει υγειονομικού πρωτόκολλου, συνιστούμε να κλείσετε θέση ηλεκτρονικά στο e- mail: kotinos.chess@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)