Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ευρωπαϊκά Νεανικά Πρωταθλήματα Σκάκι 2022 στη Θεσ/νίκη (Ομαδικό 12-18/7 - Rapid & Blitz 20-22/7)


Oι πρώτες λίστες με συμμετέχοντες για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στη Θεσσαλονίκη έχουν αναρτηθεί. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και πολλοί κορυφαίοι σκακιστές-στριες στις νεανικές κατηγορίες έχουν δηλώσει συμμετοχή με τις ομάδες τους η μεμονωμένα.
Στο Ευρωπαϊκό Ομαδικό Πρωτάθλημα (Ο18 , Ο12, Κ18, Κ12) έχουν εγγραφεί έως σήμερα 47 Ομάδες από 20 χώρες και η διοργάνωση αναμένεται να κάνει νέο ρεκόρ συμμετοχής λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Η τελική συμμετοχή αναμένεται στου 200+ σκακιστές-τριες.   
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεότητας Rapid & Blitz έχουν ανακοινωθεί 163 συμμετοχές από 25 χώρες και οι εγγραφές συνεχίζονται καθώς απομένουν 45 μέρες για την έναρξη. 
Και στα δυο πρωταθλήματα αναμένονται περισσότερες από 400 συμμέτοχες (κάποιοι σκακιστές) μετέχουν και στα δύο) από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. 
Τα τουρνουά αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες σκακιστές-τριες να αντιμετωπισουνε τους καλύτερους σκακιστές στην ηλικία τους χωρίς το κόστος ταξικού και διαμονής που απαιτείται όταν οι αγώνες διεξάγονται στο εξωτερικό.  
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Για τους σκακιστές-τριες μέλη της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.), που θα συμμετέχουν στο Ατομικό Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Rapid & Blitz 20-22 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και δε χρειάζονται διαμονή, το συνολικό παράβολο συμμετοχής είναι 60 ευρώ και συμπεριλαμβάνει και το παράβολο της Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ECU).
Πηγή: Chess in Greece
Οι προκηρύξεις των αγώνων
Ομαδικό:
Rapid & Blitz:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)