Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Σπουδαία εμφάνιση του Βολιώτη Χρήστου Τσαρσιταλίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκακιού!!




Με τη συμμετοχή τριών Θεσσαλών σκακιστών, δύο από το Βόλο και ενός από τη Λάρισα, διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας το Πανευρωπαϊκό Νεανικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 8-18 ετών, στο διάστημα από 6/11 έως 14/11/2022, όπου σημειώθηκε μία μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα, αφού η 9χρονη Μαριάντα Λάμπου του Α.Π.Ο. "ΑΙΓΛΗ" Παπάγου στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Κ10 κοριτσιών με 8,5 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Συμμετείχαν οι Βολιώτες Χρήστος Τσαρσιταλίδης στην κατηγορία open Κ14 και Κωνσταντίνος Τσαρσιταλίδης στην κατηγορία open K18 και ο Λαρισαίος Νεοκλής Δριστέλλας στην κατηγορία Κ16.
Ο Βολιώτης Πρωταθλητής Ελλάδας Χρήστος Τσαρσιταλίδης, που ανήκει στην Ε.Σ. Θεσ/νίκης, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση από τους σκακιστές και τις σκακίστριες της ελληνικής αποστολής (μετά την εκπληκτική Μαριάντα Λάμπου), τερμάτισε στην 22η θέση από 101 σκακιστές από όλη την Ευρώπη, στην κατηγορία open Κ14, με 5,5 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσε να τερματίσει και στην 1η δεκάδα.
Ο αδερφός του Κωνσταντίνος Τσαρσιταλίδης, σκακιστής της Ε.Σ. Θεσ/νίκης, πραγματοποιώντας επίσης πολύ καλή εμφάνιση τερμάτισε στην 49η θέση από 85 σκακιστές στην κατηγορία open Κ18 με 4,5 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Νεοκλή Δριστέλλα, που ανήκει στην Ευβοϊκή Ε.Σ., ο οποίος συγκέντρωσε 4 βαθμούς σε 9 αγώνες στην κατηγορία open Κ16.
Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν συνολικά από 9 σκακιστές και 6 σκακίστριες.
Η τελική βαθμολογία στην κατηγορία open Κ14:
Η τελική βαθμολογία στην κατηγορία open Κ18:
Η τελική βαθμολογία στην κατηγορία open Κ16:
Τα αποτελέσματα του Χρήστου:
Τα αποτελέσματα του Κωνσταντίνου:
Τα αποτελέσματα του Νεοκλή:
Τα αποτελέσματα των σκακιστών και των σκακιστριών της Ελληνικής αποστολής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)