Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Χρήστος Δόγιας και Δήμητρα Αλεξανδρή Πρωταθλητές Ελλάδας Κ18 στο σκάκι!!


Πρωταθλητές Ελλάδας στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων μέχρι 18 ετών, που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2024, αναδείχθηκαν οι Χρήστος Δόγιας του ΣΟ Κοζάνης ΑΕΤΟΙ στους Έφηβους και Δήμητρα Αλεξανδρή της ΣΑ Συκεών Νεάπολης στις Νεάνιδες.
Στο 27ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων στην 1η – 2η θέση ισοβάθμησαν ο Χρήστος Δόγιας και ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης του ΣΟ Καβάλας με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες, αλλά μετά την άρση της ισοβαθμίας την 1η θέση πήρε ο Χρήστος Δόγιας και τη 2η θέση ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης.
Στην 3η θέση τερμάτισε ο Δημοσθένης Τζωρτζάτος του Πειραϊκού ΟΣ με 6,5 βαθμούς, κερδίζοντας στα κριτήρια ισοβαθμίας τον Νικόλαο Καζάκο του ΟΦΗ που συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς.
Τα κριτήρια ισοβαθμίας έκριναν και τις θέσεις 1-2 και 3-4 στο 26ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νεανίδων, όπου την 1η θέση πήρε η Δήμητρα Αλεξανδρή με 7 βαθμούς και τη 2η, με τους ίδιους βαθμούς, η αδελφή της Βασιλική Αλεξανδρή επίσης της ΣΑ Συκεών Νεάπολης. Στην 3η θέση τερμάτισε η Γεωργία Χριστοδούλου της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών με 6,5 βαθμούς και στην 4η θέση, με τους ίδιους βαθμούς, η Χρυσή Χασουράκη του ΣΟ Ηρακλείου.
Όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες στους Έφηβους στο:
Όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες στις Νεάνιδες στο:
Επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)