Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (21-4-2024)


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ – Ε.Σ.Σ.Θ-Χ – ΕΣΟ
1) ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι σκακιστικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Περίπτερο Νο2 στην Δ.Ε.Θ. HELEXPO ΑΕ. – Δωρεάν Πάρκινγκ
2) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλες/οι οι μαθήτριες και μαθητές των Νηπιαγωγείων, και των
Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας που γνωρίζουν τους κανονισμούς και συμφωνούν με την
προκήρυξη των αγώνων δίχως απαραίτητα δελτίο αθλητή
3) ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγωνιζόμενοι θα παίξουν σε έξι ξεχωριστούς ομίλους ως εξής: Νήπια και Α’ Δημοτικού, Β’ Δημοτικού, Γ’ Δημοτικού, Δ’ Δημοτικού, Ε’ Δημοτικού και Στ’ με ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Η αρχική κατάταξη στους ομίλους θα γίνει με αλφαβητική σειρά. Ανάλογα με τις συμμετοχές οι διοργανωτές μπορούν να τροποποιήσουν τους ομίλους.
4) ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Τα ατομικά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικά χρονόμετρα και χρόνο σκέψης για κάθε αθλητή, 10 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Επιπλέον, από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο αθλητής, παίρνει ακόμη πέντε δευτερόλεπτα (5”) χρόνου σκέψης. Η καταγραφή των κινήσεων δεν είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας. Ισχύουν οι Κανόνες Σκακιού της F.I.D.E. και της Ε.Σ.Ο.
5) ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μηδενική. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παίξουν δίχως καμία οικονομική συνεισφορά
6) ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: 1. Buchholz -2, 2. Sonneborn-Berger -2, 5. Άθροισμα Buchholz αντιπάλων
7) ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ: Κυριακή 9:30π.μ.
8) ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: Έως δύο (2) εξαιρέσεις ο κάθε παίκτης με προϋπόθεση να έχει ειδοποιήσει
έγκαιρα τον διαιτητή
9) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επιβεβαιώσεις συμμετοχών στη Γραμματεία αγώνων Τουλάχιστον 30΄ πριν την έναρξη του πρώτου γύρου
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Κυριακή 21/04/2024 09:30π.μ.
10) ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Κυριακή 21/04
1ος 10:00πμ
2ος 10:40πμ
3ος 11:20πμ
4ος 12:00μμ
5ος 12:40μμ
6ος 13:20μμ
7ος 14:00μμ
11. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος ανά τάξη Κύπελλο
1ος, 2ος, 3ος & 1η ανά τάξη Μετάλλια
*προϋπόθεση βράβευσης ηλικιακών κατηγοριών τουλάχιστον πέντε (5) συμμετοχές ανά τάξη
12) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Επικεφαλής διαιτητής: Γεροντόπουλος Πρόδρομος, Υπεύθυνος κληρώσεων: Χρήστος Μπούσιος
13) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Θα γίνονται μέσω της Ηλεκτρονικής φόρμας: http://tinyurl.com/mr2nmbfp ή εγγράφως στο email: kostas@mychess.gr, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, σχολική τάξη, τηλέφωνο και Ελληνικό ΕΛΟ, εφόσον υπάρχει. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής μπορεί να γίνει δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά στον Κώστα Γιουβαντσιούδη (τηλ: 6934798540). Σελίδα αγώνων https://mychess.gr/
14) ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έως την Παρασκευή 19 Απριλίου 10μμ
Εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχών θα γίνουν δεκτές εφόσον ο χώρος το επιτρέπει
15) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Δρόσος Χριστόπουλος,
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Κώστας Γιουβαντσιούδης
16) ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Η ένσταση ενάντια σε απόφαση διαιτητών ασκείται από τον ενδιαφερόμενο σκακιστή το αργότερο 10΄ (λεπτά) μετά τη λήξη της συγκεκριμένης παρτίδας. Η εκδίκαση της ένστασης ολοκληρώνεται πριν την κλήρωση του επόμενου γύρου. Η ένσταση, με το παράβολο των 5 ευρώ, υποβάλλεται στην Επιτροπή Ενστάσεων. Το παράβολο επιστρέφεται αν γίνει αποδεκτή ή δεν εκδικασθεί η ένσταση, διαφορετικά κατατίθεται υπέρ της διοργάνωσης. Η Επιτροπή Ενστάσεων (Ε.Ε.) αποτελείται από τρία (3) τακτικά και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη που θα ορισθούν πριν την έναρξη των αγώνων. Από την Ε.Ε. θα εξαιρούνται και θα αντικαθίστανται από τα αναπληρωματικά, όσα τακτικά μέλη της ανήκουν στα σωματεία των παικτών που εμπλέκονται στην ένσταση.
17) ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Οι απονομές θα γίνουν στο Περίπτερο Νο2 στην Δ.Ε.Θ. HELEXPO ΑΕ με τη λήξη των αγώνων περίπου στις 14:40μμ την Κυριακή 21 Απριλίου
18) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Ε.Σ.Ο: Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα όσα ρητά ορίζονται στο εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο.
19) ΓΕΝΙΚΑ: Εάν οι διοργανωτές κρίνουν ότι οι συμμετοχές είναι λίγες θα προχωρήσουν σε μείωση των γύρων ή την σύμπτυξη των ομίλων που θα ανακοινωθούν πριν την έναρξη του 1ου Γύρου. Η διοργάνωση συμπληρώνει και ενισχύει τη διοργάνωση του 18ου Διεθνή Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα λειτουργεί χώρος εστίασης, με νερά, αναψυκτικά, τσάι, σάντουιτς, μπάρες, κ.ά.
Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αρμόδια είναι η Διεύθυνση των αγώνων
Όσοι συμμετέχουν στους «αγώνες» έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής , και τους αποδέχονται. Δηλώνουν επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται είναι απολύτως αληθή. Παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του «αγώνα» για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον Διοργανωτή, και τους χορηγούς του «αγώνα» για προωθητικούς σκοπούς.
Ο Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", προκειμένου να διασφαλίσει την εμπιστευτικότητα και την ορθή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων, βρίσκεται σε διαδικασία εναρμόνισης των λειτουργιών του με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) που θα εφαρμόζεται από την 25/5/18 σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τον Κανονισμό, ζητείται η συγκατάθεση του συμμετέχοντος για τις ακόλουθες κατηγορίες επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:
Συναινώ στη χρήση του προσωπικού μου email για την αποστολή ενημερωτικών newsletters από τη Διοργάνωση αναφορικά με τη διεξαγωγή της και άλλες χρήσιμες πληροφορίες
Συναινώ στη χρήση της εικόνας μου που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
Συναινώ στη φωτογράφησή μου κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής στους «αγώνες» από φωτογράφους της διοργάνωσης και το Επίσημο Φωτογραφικό Πρακτορείο της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση, ή άλλης μορφής οπτικής καταγραφής του γεγονότος Συναινώ με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό μου. Τα σχετικά εμπορικά δικαιώματα από τα παραπάνω ανήκουν αποκλειστικά στην διοργάνωση δεν έχω κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας επί των παραπάνω φωτογραφικών ή άλλων λήψεων, ούτε δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μου αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Επίσημου Φωτογραφικού
Πρακτορείου του αγώνα, είναι ορατές από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο και παραμένουν ως τέτοιες χωρίς χρονικό περιορισμό. Κάθε φωτογραφία δύναται να αγοραστεί από τον ενδιαφερόμενο μέσω της ιστοσελίδας του Επίσημου Φωτογραφικού Πρακτορείου του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση μπορώ να επικοινωνήσω με τους Διοργανωτές για θέματα που σχετίζονται με την περιγραφόμενη στην παρούσα παράγραφο επεξεργασία.
O ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ εγγυάται ότι δεν θα συλλέγει, καταχωρεί, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, αναπαράγει, διαβιβάζει, διαδίδει και εν γένει επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Προσωπικά Δεδομένα σε οποιαδήποτε μορφή, πέραν από αυτή που είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του.
Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων που επεξεργάζεται και διασφαλίζει ότι η επεξεργασία αυτών γίνεται αποκλειστικά από τα απολύτως αναγκαία και ρητά εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ θα λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας έναντι των κινδύνων για την προστασία των υποκειμένων και να χρησιμοποιεί όλα τα πρόσφορα μέσα, όπως κρυπτογράφηση, ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, antivirus, τείχος προστασίας, διαδικτυακές πύλες κλπ. για την τήρηση των αρχών της εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας, διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας των Προσωπικών Δεδομένων που επεξεργάζεται ώστε η επεξεργασία αυτή να πληροί τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της εθνικής νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)