Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

11ο Σκακιστικό Τουρνουά Rapid στη μνήμη Σπύρου Μπίκου (Ηλιούπολη 16-6-2024)


Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηλιούπολης,  προκηρύσσει τουρνουά Rapid στη μνήμη του Σπύρου Μπίκου με διεθνή αξιολόγηση, με την ονομασία «11Ο τουρνουά Rapid στη μνήμη Σπύρου Μπίκου». Το τουρνουά θα είναι Ελβετικό 5 ή 6 γύρων, ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων.
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης, Παπαναστασίου 14, Ηλιούπολη (πολύ κοντά στο σταθμό του Μετρό «Άλιμος»).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΗ καθώς και άλλων συλλόγων με ισχύον δελτίο. Οι αγώνες θα αποσταλούν για διεθνή αξιολόγηση. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος στους 42 σκακιστές και σκακίστριες. Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΣΟΗ https://ilioupolichess.club/  ή στο email zalouk@gmail.com ή στο διευθυντή αγώνων, Λουκά Ζαχείλα, 6937-185747. Τα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Καθορίζεται παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ. Εξαιρούνται οι έφηβοι σκακιστές και σκακίστριες (κάτω των 18) του ΣΟΗ.
ΕΠΑΘΛΑ
1ος νικητής Κύπελλο και 100 ευρώ, 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και 50 ευρώ, 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, 1η γυναίκα, U16 (ανοικτό και γυναικών), U12, U08, S50 και S65 μετάλλιο
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ :
Διευθυντής αγώνων είναι ο Λουκάς Ζαχείλας.
Επικεφαλείς διαιτητές και υπεύθυνοι κληρώσεων: Μάριος Αναστασίου και Μάριος Πανανικολόπουλος
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ:
Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δέκα λεπτά (10΄), με προστιθέμενο χρόνο τρία δεύτερα (3΄΄), για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση, για κάθε παίκτη, για ολόκληρη την παρτίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)