Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

3ο Μαθητικό Τουρνουά Σκάκι Α.Π.Ο. Θέρμης "Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ"

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ στις 21/05/2017


Διοργάνωση Αγώνων
Το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Π.Ο. Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» σε συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου, την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), και την διεύθυνση του cafe ΑΝΕΜΙ, διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων.


Χώρος αγώνων
Το cafe-αναψυκτήριο ΑΝΕΜΙ, στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα Συμμετοχής - Δηλώσεις – Επιβεβαιώσεις Συμμετοχής - Παράβολο
Οι αγώνες είναι ανοικτοί για τους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών, που γνωρίζουν τους κανονισμούς και συμφωνούν με την προκήρυξη των αγώνων. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής μέχρι τις 20/05/17. (https://thermaikos.000webhostapp.com/tournament/). Μόνο όσοι έχουν αδυναμία ηλεκτρονικής δήλωσης, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο κιν: 6977 375168 (κ. Χριστόφορος). Ώρα έναρξης των αγώνων είναι την Κυριακή 21/05/2017 στις 11:00 π.μ.. Επιβεβαίωση συμ-μετοχής στον χώρο των αγώνων από τις 10:15 μέχρι τις 10:45 με φυσική παρουσία. Όσοι δηλωθούν ή επιβεβαιωθούν εκπρόθεσμα θα συμμετέχουν από τον 2ο γύρο.
Παράβολο 3,00 € για κάθε άτομο (περιλαμβάνεται τοστ και αναψυκτικό).
Ανώτερος αριθμός συμμετοχών 80 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύστημα αγώνων - Χρόνος Σκέψης - Ωρα Έναρξης
Ελβετικό 6 γύρων με χρόνο σκέψης 10΄ λεπτά συν 3΄΄ δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση o κάθε παίκτης (για όλη την παρτίδα). Η επιτροπή αγώνων μπορεί να τροποποιήσει τον αριθμό των γύρων ανάλογα με τις συμμετοχές. Οι αγώνες θα γίνουν σε 2 κατηγορίες: α) μαθητές/τριες Νηπιαγωγίου, Α-Β-Γ Δημοτικού, β) μαθητές/τριες Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού.

Βραβεύσεις
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι μαθητές/τριες καθώς και τα τρία πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας. Στους νικητές/ή θα δοθούν επιπλέον και άλλα δώρα (πχ. tablet). Θα υπάρχουν επίσης ξεχωριστές βραβεύσεις για μαθητές νηπιαγωγείων.

Κριτήρια άρσης ισοβαθμίας
1. Ειδική βαθμολογία ισόβαθμων (εφόσον έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους. 2.Bucholtzcut 1 (μετά την αφαίρεση της χαμηλότερης βαθμολογίας των αντιπάλων) 3. Bucholtz (άθροισμα βαθμών αντιπάλων) 4 Sonneborn-Berger.5. Αριθμός νικών με τα μαύρα.

Διαιτητές-Κληρώσεις
Χριστοφορίδης Ιωάννης Ραφαήλ, Μαυρομούστακος Σάββας, Ζωνίδης Πέτρος, Λιάμος Α-στέριος, Μποντζώρλος Ζαφείρης, , Σιουτόπουλος Δημήτρης.

Γενικά
Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδιο είναι το σκακιστικό τμήμα του Α.Π.Ο. Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ».

Πληροφορίες:
Βασιλάκη Ειρήνη κιν: 6978360932, Σιουτόπουλος Δημήτρης κιν: 6977457723.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)