Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Ο.


Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Ιουλίου η τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος A΄ εθνικής κατηγορίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί στο Ρίο Αχαΐας (ξενοδοχείο Porto Rio), στο χρονικό διάστημα από 3 έως 8 Ιουλίου 2017 με συνδιοργανωτή την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ).

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μια εκπρόσωπος της Θεσσαλίας θα συμμετέχει σε τελική φάση Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος A΄ εθνικής κατηγορίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κάτι που αποτελεί ακόμη ένα επίτευγμα της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.), η οποία μπόρεσε να βγάλει τη σκακιστική Θεσσαλία από το τέλμα που είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια και να την εντάξει στον ελληνικό σκακιστικό χάρτη.
Η Σ.Ε. Βόλου λοιπόν, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας στους προκριματικούς αγώνες που διοργάνωσε η Τ.Ε.Σ.Σ.Θ., θα έχει την τιμή να είναι η πρώτη ομάδα μετά από πολλά χρόνια που θα εκπροσωπήσει την πολύπαθη αυτή, σκακιστικά, περιοχή στην τελική φάση.
Η Σ.Ε. Βόλου θα αντιμετωπίσει στην 14η σκακιέρα την ομάδα του Α.Ο. «ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ’89»
Οι σκακιστές που θα απαρτίζουν την ομάδα είναι: Αγγελής Μιχαήλ, Πατρίκος Ιωάννης, Τζαμτζής Κων/νος, Χατζηπολίτης Γεώργιος, Λαγάρας Στυλιανός, Κορώνας Βασίλειος, Παπαδούλης Γεώργιος, Ζγουλέτας Ιωάννης, Καλλίας Σπυρίδων, Παπαδούλης Βασίλειος, Κουκουβίνος Βίκτωρ, Τζαμτζής Σάββας, Βαγγέλας Θεοφάνης, Παπαιωάννου Πάρης, Καβούρα Παρασκευή, Χατζίρη Αικατερίνη, Βαγγέλα Βασιλική-Αικατερίνη, Σκοτεινιώτη-Σταφυλά Μαρία και Γίτσης Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)